Sommartider betyder marint tema, ränder och ett och annat ankare – det är en klyscha som både stämmer och liksom känns rätt välkommen varje år trots sin totala förutsägbarhet. Men man behöver ju inte bli hur klyschig som helst, det går att twista temat bara en liten aning till sin fördel. Jag plockade ut sex favoriter på Världens mest förutsägbara tema™ som jag definitivt kan leva med i sommar.

Foto: Pressbilder

Foto: Pressbilder

1. Den här söta från H&M Home kanske måste få följa med till Gotland i år. Vakthund för pälsdjursallergiker? | 2. Se där, har jag redan slagit till på! Kappahls barnkollektion under etiketten Hampton Republic 27 är jättefin och nu dessutom på rea! | 3. Postern Ohoy! av Otto Dunker finns hos och har precis den där twisten på temat som jag gillar. 4. Jag är helt orimligt sugen på doftljus, trots att jag inte haft möjlighet att sniffa på dem. Så snygga, och med dofter som HavFjord och Ö kan det väl inte bli fel? | 5. Strandväskor kan man inte få för många av. Denna fina kommer från . | 6. Gulliga valkudden vore fin i ett barnrum, och är naturligtvis ett .

Translation: Every year everything goes navy and stripey this time of year. And I like it! Especially if I can go navy with a bit of a twist. These are my seaside favourites right now.

#Etiketter
Gotland

3 kommentarer

///////////////
  1. Erica

    Fina saker! Jag syr också små valar. Den du visar och min påminner om varandra men ändå inte. Båda är lika söta 😉

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


примоболан

https://steroid.in.ua

www.101binaryoptions.com