Det finns så många fina lägenheter till salu just nu och eftersom semestertorkan snart anländer så känns det lika bra att ösa på med fina hemnet-hem medan tid är! Den här sekelskiftestvåan är till salu via och jag gillar det återkommande alfabetstänket som dyker upp på de olika väggarna. Svart, vitt och kaktusar – inget nytt under solen förstås, men just här funkar det fint.

Hemnet home: Sveagatan 2c – Tsoydesign.se Hemnet home: Sveagatan 2c – Tsoydesign.se Hemnet home: Sveagatan 2c – Tsoydesign.se Hemnet home: Sveagatan 2c – Tsoydesign.se Hemnet home: Sveagatan 2c – Tsoydesign.se Hemnet home: Sveagatan 2c – Tsoydesign.se Hemnet home: Sveagatan 2c – Tsoydesign.se Hemnet home: Sveagatan 2c – Tsoydesign.se Hemnet home: Sveagatan 2c – Tsoydesign.se

Translation: There are a lot of great apartments on the market right now and since we’re heading for the summer holidays when everything practically comes to a halt I might as well show you everything I find, right?

3 kommentarer

///////////////
  1. sparris

    Jättesnyggt, om jag bortser från tegelväggen. och den “kreativa” inramningen av den. Brr. =)

    0
  2. Jessica

    Är det någon som vet vart mattan som är i vardagsrummet kommer ifrån? ser den lite överallt på bilder men finna inte att köpa någonstans, hjääälp?

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


https://gazon.net.ua

www.renault.niko.ua

also