Banner

Den här hyllan hamnade lite i skymundan när nya IKEA PS-kollektionen släpptes, men när jag ser Livet hemmas bilder så måste jag säga att den växer. Jag vill minnas att jag tyckte den var lite liten i verkligheten, men å andra sidan finns det ju gott om rum där större möbler helt enkelt inte får plats trots behovet av förvaring. I badrum till exempel, eller i hallen. 499 pix för den här snyggingen är ju högst överkomligt också.

IKEA PS 2014 – Tsoydesign.se

Foto: IKEA Livet hemma

Translation: This shelf was not one of the most written-about pieces from PS 2014, but I have to say it’s growing on me. A bit small perhaps, but there are lots of spaces where you need storage despite lack of space. Like the bathroom, or a hallway.

En kommentar

///////////////
  1. Nini Tjäder

    Som jag skrev på FaceBook. Den är fin på bild. Men i verkligheten? Lite liten, mindre än den ser ut på bild, och ganska svårplacerad om man har ont om väggutrymme.

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://ecostyle.kz/katalog/bojlery/gazovye/

tamada.ua