I Visby svänger jag alltid in på Akantus, jag är så galet förtjust i mixen av nytt och gammalt där. Har man ett gotlandshus och gillar “-stilen” så kan man dessutom i princip möblera hela sitt hem bara med hjälp av Akantus sortiment. Eftersom vi precis skaffat en till (nu när vi är en familj på fyra istället för två …) till sommarhuset så hade jag för en gångs skull ett alldeles äkta behov av kuddfodral – det brukar ju annars sällan finnas för få såna i mina gömmor … Jag slog till på Afroarts  som jag fingrat på så många gånger utan att komma till skott, och även okrarandiga  fick följa med hem – mycket nöjd med båda!

Jag gillar verkligen , bra kvaliteter och fina mönster som beroende på färgställning passar in i nästan vilken inredningsstil som helst. Ett tips om du vill förnya soffhörnan inför hösten!

Afroart pillow, Habitat throw, IKEA chair. Photo: Maria Soxbo/Tsoydesign.se

Senaste köpet på plats hemma. Alla foton: Maria Soxbo/Tsoydesign.se

Afroart pillow, Habitat throw, IKEA chair. Photo: Maria Soxbo/Tsoydesign.se

Afroarts kuddfodral Ormbunke i min gula korgstol från IKEA. Pläden är från Habitat.

Afroart and vintage kelim pillows, Pia Wallén Cross blanket. Photo: Maria Soxbo/Tsoydesign.se

Kudde Donia från Afroart samsas med en vintage kelimkudde och Pia Walléns Cross-pläd.

Translation: We got another Ektorp sofa for the summerhouse this year, since we’re a family of four instead of two nowadays. That meant I actually had to buy some new pillows – how often does that happen? I got two from Afroart, and I love them both!

#Etiketter
Gotland

2 kommentarer

///////////////
    1. Maria/Tsoydesign

      Tack Jenny! Jag har en röd också, pusslade in båda två i en mycket liten Peugeot när jag köpte dem, det var en utmaning att växla på vägen hem … 🙂

      0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


вызывная панель

Мы предлагаем заказать и станозолол купить в любом городе.
Acheter Kamagra