Banner

Ni som följt Tsoydesign ett tag vet nog att jag började samla på Åsa Lindströms fantastiska muggar samma år som vi köpte vårt hus på Gotland. I år var det dags för mugg nummer fyra, och det har blivit en alldeles ljuvlig sommarritual att bila ner till den lilla butiken i Hablingbo, vända och vrida på alla mönster och försöka bestämma sig för en enda som får följa med hem. För ja, för mig är det hela poängen att INTE köpa fler än en, utan att sakta låta samlingen växa i samma takt som vår historia med huset. Jag vill inte ens fuska och åka till Stockholmsbutiken på söder, utan bilturen genom det gotländska landskapet är en del av köpet.

Mug by Åsa Lindström (photo: Maria Soxbo/Tsoydesign.se)

Årets skatt i mugghyllan, design som vanligt av Åsa Lindström. Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign.se

Årets mugg blev denna fina, och teet smakar som vanligt lite extra gott när man dricker det ur Åsas muggar. Och med fyra muggar bärgade har det blivit dags att rensa lite i köksskåpet – mina orangea Penguinmuggar ska pensioneras och ge plats för nytt porslin. Finns det kanske någon läsare i Stockholmstrakten som vill ärva dem? De kostar 140 kronor styck att köpa nya, jag tänkte mig 250 kronor för alla fyra. Maila mig på maria(at)husligheter.se om du är sugen!

Translation: My Åsa Lindström mug collection has its fourth member – this gorgeous one! 

#Etiketter
Gotland

3 kommentarer

///////////////
 1. Monica

  Vilken underbar mugg, Maria! Jag håller med om att teet smakar bättre 😉
  Jag undrar var det fina glasunderlägget kommer ifrån?

  0
 2. Anna Månströmer

  Tack för mycket bra inspiration.
  Följ gärna vårt renoverings äventyr när vi förvandlar vårt hus från 1946 till ett hus i New England style.
  http://saganomfamiljenmanstromer.blogspot.se/

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


весы лабораторные

силденафил