Banner

I väntan på en omdränering som försenat vår hallrenovering en smula så grubblar jag vidare på andra projekt här i huset. Förvaring är ett av dem, dels i sovrummet där snedtak krånglar till det, dels i vardagsrummet där vi har ett outnyttjat “hörn” som väntar på rätt lösning. Men jag kan liksom aldrig bestämma mig, för hur kvadratsmart jag än vill vara och maxa utrymmet så vill jag alltid ha lite plats för lull-lull också. Den fina tavlan, den tjusiga vasen, det ack så ofunktionella stillebenet. Ni vet.

Home of Therese Sennerholt (photo: Kristofer Johnsson) – Tsoydesign.se

Hemma hos Therese Sennerholt. Foto: Kristofer Johnsson

Den här lösningen, hemma hos Therese Sennerholt, gillar jag – att låta vissa hyllplan löpa från hörn till hörn och andra sluta tidigare för att ge plats för en tavla. Smart, snyggt och lätt att kopiera! Tipstack till Anna gillar. Fler av mina bokmärkta favoritförvaringar hittar du här.

Translation: I’m searching for storage ideas, and I love the shorter shelves in this pic, leaving some space for art.  

En kommentar

///////////////
  1. Glada Apan

    Okej, nu vet visserligen många att vi gärna står för färgglada grejer men det är något vist med mycket vitt. Alltså MYCKT vitt. Vita golv som fortfarande är vita är ruskigt fint. Trevlig helg på er och snälla, mer sådana bilder som de här.

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


жидкие гвозди

котлы длительного горения