God morgon! Vi inleder som vanligt veckan med en snabbgenomgång av den senaste veckans nyheter och snackisar i bloggosfären – häng med!

Trepas by Architectmade – Tsoydesign.se

Foto: Pressbild Architectmade

lanserar stapelbara ljusstaken , som inte bara tajmar de kommande adventshelgerna utan också metallictrenden – trots att den faktiskt designades av Peter Karpf redan 1966! Den kommer att säljas i 6- eller 9-pack och ligger bra till som julklapp till den designintresserade.

Polhemsgatan 2 (Skandiamäklarna) – Tsoydesign.se

Foto: Mäklarbild Adam Helbaoui/Kronfoto.se för Skandiamäklarna

Veckans hemnetgodis består av ynka 38 kvm, men den här på Polhemsgatan 38 som är till salu via Skandiamäklarna är en orgie i snygga lösningar. Skynda att frossa i snygga compact living-lösningar och när denna kvadratsmarta lya försvinner från Hemnet så har det så klart bloggats om den – ,  och  till exempel.

Årets Rum vernissage – Tsoydesign

Stockholm har begåvats med en ny designvecka – – som startar idag. Bakom den står som under veckan kommer att dela ut Årets inredningsdetalj, Årets möbel, Årets arkitektur och Årets nykomling som alla presenteras under varsin kväll denna vecka. Vernissagerna hålls i Audi Forum som också får en stylingmakeover varje kväll av bland andra och . Det blir intressant att se hur mycket press de får – och om konceptet överlever till nästa år.

Leva husfabrik är Årets byggnadsvårdare – Tsoydesign.se

Foto: Pressbild Leva husfabrik

Har man någon som helst relation till så känner man till söder om Visby, som bland andra -Susanne ligger bakom. Ett riktigt toppenbesökmål med ekologiska förtecken där man kan njuta av restaurang, bageri, hantverk, gårdsbutik och husfabrik bland mycket annat. Nyheten att blivit utsedda till  är egentligen två veckor gammal, men eftersom jag i veckan som gick också fick inbjudan till pressvisningen av deras pop up-butik i Hornstull så tycker jag denna dubbelnyhet platsar i veckans bloggsvep.

Tribeca by Søren Rose Studios for Menu – Tsoydesign.se

Foto: Pressbild Menu

Veckans måste ju vara serien Tribeca av för . Inspirerade av 1930-talets New York, men naturligtvis alldeles synnerligen on trend även 2014. Finns att beställa redan nu hos med leverans i december. Snälla Tomten, du vet hur man nätshoppar va?

Etagelägenhet på Kvarnholmen till salu via Wrede – Tsoydesign.se

Foto: Mäklarbild Wrede

Och så veckans och då – etagelägenheten som stylat och lagt ut för 14,9 miljoner. Så snyggt, så snyggt, så … snyggt att jag liksom knappt ser vad bilderna föreställer. Hajar ni vad jag menar? Det är något med lägenheter så är så här ton-i-ton-perfekta och designspäckade som gör att jag tappar intresset totalt. Det känns inte som ett hem (ens att sukta efter), utan mer som en 3D-rendering av ett hippt New York-hotell eller nåt. Jag kan verkligen inte se mig själv (eller någon annan för den delen) BO här. Men det är ju bara jag – är du sugen på tittgodis i lyxklass, .

Translation: Seen on the web – here are last week’s most talked about news.

#Etiketter
ArtillerietGotland

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


http://salon-svadebny.com.ua

binaryoptions21.com/%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A/