Det råder inte direkt några tvivel om att makraméamplar är säsongens bordsgran – jag vet inte hur många inlägg, länkar och bilder jag snubblat över bara den senaste veckan. säger allt, det är stor humor när en trendraket lyfter …

Makraméampel, Livet hemma (IKEA) – Tsoydesign

Foto: Ragnar Ómaon/Livet hemma

är inte sena att , och och ledde nyligen en (det kanske kommer fler tillfällen?). Jag förstår tjusningen, det gör jag verkligen, och alla trender som involverar gröna växter har ju en inbyggd trivselfaktor. Men nja – jag skippar nog ändå både youtubelektioner och snabbfotade kedjevarianter och låter det här trendtåget blåsa förbi utan att hoppa på.

Ni då – tänker ni satsa på en makraméampel eller två i höst?

Translation: Macramé plant hangers are a big hit on blogs right now – it’s almost funny how they are EVERYWHERE at the moment. I think I’ll pass, but I’m curious what you think about this trend?

#Etiketter
makramé

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.yarema.ua

домработница киев без посредников

https://rbt.com.ua/tehnologiya-umnyiy-dom/