Gårdagens festligaste förfrågan måste ändå ha varit samtalet från Maja på P4 som undrade om jag kunde tänka mig att komma och övertala hösthataren Tony Irving om årstidens förträfflighet i direktsändning. Uppenbarligen har jag lovprisat hösten i så många blogginlägg att jag framstår som aningen besatt av ämnet, och visst har jag en slags förkärlek för flammande träd, sprakande brasor, jumbokoppar med te och en ursäkt att köpa fler plädar till soffan. Sen är jag ju inte odelat förtjust i spöregn, snålblåst och att försöka styra in spretiga barnfingrar i plaskvantar varje morgon, men man kan ju inte få allt kanske.

Toast fall 2014 – Tsoydesign

Foton: Bilder ur Toasts höstkatalog

Hur som helst så var det en alldeles för knäpp förfrågan för att inte tacka ja, det får ju bli veckans fredagsnöje och om inget oförutsett inträffar så kan ni lyssna på detta övertalningsförsök (kombinerat med lite prat om hösttrender) någon gång efter . Det här inlägget bildsätter vi med lite ögongodis från min bästa höststämningssättare – brittiska .

Och så undrar jag så klart vad ni gillar med hösten?

Translation: Today I’m in Swedish radio to try to convince the British talkshow host who hates fall why it’s such a splendid season…

En kommentar

///////////////
  1. Estelita

    Det jag gillar bäst med hösten är den fina naturen med träden och de fallande löven och att ha massa med fina ljus. Det är en mysig årstid. Och det är inte många länder som kan skryta med att ha alla årstider och inte minst den fina hösten. 🙂

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


chemtest.com.ua/nastolnie_vesi

солнцезащитные очки купить

оправа для очков