Banner

Jag har ett tomt hörn i mitt vardagsrum som jag ständigt grubblar på. Just nu står barnens fina H&M för Unicef-lektält där, men när det spelat ut sin roll skulle jag vilja hitta en fin möbel som både fyller en funktion och kan agera scen för ett snyggt stilleben eller två. Och häromdagen såg jag den här fina idén hos Daniella Witte – slagbord som sideboard! Lagom högt för just vaser och andra snyggheter, och praktiskt med ett extrabord att ta fram när det vankas släktmiddag. Det optimala hade varit om man kunde använda utrymmet bakom skivan som förvaring också, men man kanske inte kan få allt … Med tanke på att fina slagbord med perfekt patina ofta går att hitta för en femhundring på Blocket så får detta absolut bli veckans tips!

Slagbord som sideboard via Daniella Witte – Tsoydesign

Slagbord som sideboard. Foto: Daniella Witte

Translation: I love the idea of using an old gateleg table as a sideboard, like talented blogger Daniella Witte has done! 

 

 

#Etiketter
sideboard

5 kommentarer

///////////////
 1. Anette Starby

  Jag har också ett utrymme i mitt vardagsrum som jag inte heller kan bestämma mig för vad jag ska ha där. Just nu har jag två smala vitrinskåp där jag varierar med prylarna inuti & har lamor & ljus som lyser upp fint i mörkret. Till julen får även en julgran plats där. Jag får se hur jag gör till våren & ditt tips var inte heller så dum!
  Mvh Anette Starby

  0
 2. Nini Tjäder

  Det finns gott om smala sidobord med hylla under både hos MIO och Stalands och säkert hos flera andra möbelföretag också. Även Ikea har ett som man kan måla om man inte gillar det trärena. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/70240252/ eller också det här http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10278101/ som också finns i vitt.

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Tack för tips, Nini. Det finns absolut massor av sideboards, jag gillade dock dubbelfunktionen här eftersom det går att använda som bord också vid behov.

   0
 3. Annika

  Jag läste också inlägget hos Daniella men inte tänkte jag på att det har två funktioner, tack för tipset om det!

  0
 4. Anna

  IKEA är ju kanske inte så supertrendigt men de har ett slagbord som heter Norden, det har lådor i mitten som ger precis den funktionen du efterfrågar. Om en lackar/målar om det får det en lite mer genuin känsla 🙂

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.topobzor.info

система автоматического полива газона