Banner

2015 blir året då den där tomma väggen kan bli pimpad en gång för alla! Åtminstone för en av er läsare, som har turen med sig idag. I dagens lucka ligger nämligen ett presentkort hos Photowall, värt 2 500 kr, som du kan köpa fototapeter och canvastavlor från hela sortimentet för. För att tävla ska du svara på frågorna nedan i en kommentar innan midnatt i natt. Lycka till!

Julkalendern Photowall – Tsoydesign

Dagens tävlingsfrågor:

1. Är Photowall en norsk, svensk eller dansk firma?

2. Berätta vilket motiv du skulle köpa om du vann och varför? Motivera kort!

UPDATE! Tävlingen är avslutad, vinnaren kontaktas så fort Photowall utsett hen, och alla vinnare listas i ett separat blogginlägg när hela kalendern är avslutad. Tack till er som tävlade!

***

Tävlingen pågår fram till kl 00.00 i natt. Vinnaren utses av Photowall och beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på vinsten är 2 500 kronor.

Translation: Today’s Xmas giveaway – and you can enter! Just answer these questions with a comment by midnight tonight Swedish time. 1) Is Photowall a Swedish, Danish or Norwegian company? 2) Which motif would you choose if you were the lucky one?

54 kommentarer

///////////////
 1. Gabriella Gabbies Thörngren

  Det är ett svenskt företag.

  Om turen är på min sida skulle jag välja http://www.photowall.se/photo-wallpaper/clouds-1 att göra en fondtapet av i sovrummet. Har länge velat göra om vårt sovrum men inte haft råd så detta skulle va perfekt. Plus att moln alltid har haft en lugnande effekt på mig.

  [email protected]

  0
 2. Magnus

  1. Svenskt! 🙂

  2. Så svårt att välja, men efter jag besökt Versailles slottet vill jag ju nu ha mitt lilla egna i hallen, så att tapetsera taket med t.ex denna vore ju något! http://www.photowall.se/photo-wallpaper/pascal-francois-first-kiss-of-cupid

  0
 3. Ulrika Landström

  1. Svensk

  2. Jag trooor jag skulle välja den som heter Cat and dog 🙂

  0
 4. Karin Stjärnkvist

  1. Svenskt företag

  2. Jag skulle välja denna http://www.photowall.se/photo-wallpaper/white-woodenwall-with-snow, och sätta upp den som fondvägg i sovrummet.

  0
 5. Emma

  Svensk

  Det har kommit så många fina mönster under hösten så det är svårt att välja, men jag tror det skulle bli “confetti”

  0
 6. Anneli Carina

  1 Ett Svenskt företag
  2 Aspen Forest så vacker, skulle jag vilja ge min dotter o svärson
  som köpt hus och har många rum att tapetsera….

  0
 7. Marie

  1. Sverige
  2. Åh lätt fråga! Valde för längrsen ut “shy elephant” (http://www.photowall.se/photo-wallpaper/shy-elephant) till min sons rum. Just nu sitter en fruktansvärt skrikrosa tapet med stora vita stjärnor där. Inte alls vår stil men den satt där när vi flyttade in och vi har inte tagit tag i att fixa till hans rum ännu, har dock lovat mig själv att det ska vara klart tills han tvåårsdag i mars. Han älskar elefanter och är lite blyg så tapeten passar honom. Den är också snygg i sin grafiska enkelhet, en perfekt mix mellan barnslig lekfullhet och vuxentilltalande snygghet, och skulle passa fint i hans lilla rum!

  0
 8. Lisa

  1. Svensk

  2. Så många fina tapeter! Vill ha flera stycken men skulle välja “Avery Tillmon – Eiffel Tower” eftersom jag älskar Paris och gärna vill omge mig den staden även hemma! Hoppas!

  0
 9. Helena

  Svensk firma
  Africa dark grey skulle göra sig galant i min lilla stora 2 årings rum 🙂

  0
 10. Sanna Kaakinen

  1. Svensk
  2. Det finns så otroligt många tapeter, och jag är lite osäker på mitt val här men det skulle helt klart bli en fototapet till dotterns rum och hon skulle givetvis få va med och välja vid eventuell vinst. Hon är dock inte hemma nu utan i skolan, men om jag får bestämma så lutar det emot Geisha som var helt fantastiskt snygg.

  Kram Sanna
  [email protected]

  0
 11. Dezireé Andeon Canth

  1. Det är en svensk firma.

  2. Det finns jätte många vackra taper men eftersom vi precis har fått hela lägenheten om-målad i bruten vit så vore det underbart att vinna detta och kunna köpa tavlor och liva upp rummen med lite färg, denna är min favorit och skulle exempelvis få en given plats i sovrummet bredvid en vacker väggtext jag har ; http://www.photowall.se/canvas/3d-butterfly, sen skulle jag gärna göra en tavla av mig och min pojkvän och ha över sängen vilket skulle bli super vackert och härligt att komma hem till.

  0
 12. Frida

  Hej hej!

  * Det är en svensk firma
  * Jungeltapet; http://www.photowall.se/photo-wallpaper/vegetation
  Nu ska vi flytta och min tonårsdotter har länge velat ha en vägg som djungeltapet så denna tapeten skulle hon vilja ha för hon gillar dess natur och tycker att det är fräckt med något annat på väggarna.

  0
 13. Maria

  1) Svensk firma.
  2) Tapeten Snail Trail XL från Team Hawaii har jag spanat på ett tag. Den är vacker, annorlunda och passar bra i både barnrum och “vuxenrum”.

  0
 14. Sarah

  1. Svenskt företag.

  2. Den tapet som jag gärna vill köpa är just du visar i inlägget, TOWN av Ingela P Arrhenius. Den hade varit så fin i vår dotters rum. Vi har precis flyttat in till ett nytt hus och i hennes rum hänger just nu en tapet med en skateboardåkare och jag tror verkligen hon hade uppskattat en ny tapet :). Den är så fantastikt härlig och fantasifull precis som min lilla tjej.

  0
 15. Bea

  1. Svensk firma
  1. Jag hade valt tapeten WORLD MAP-Black som skulle ha använts till att göra en fotovägg för att minnas de platser vi besökt tillsammans

  0
 16. Anna Hybrant

  Hej!

  1. Det är en svensk firma.

  2. Jag skulle kunna tapetsera hela mitt hem med någon av Lotta Olssons tapeter. De är ljuvliga! Min favorit är hennes “mountain Pine – off white” (http://www.photowall.se/photo-wallpaper/mountainpine-offwhite)

  Den vill jag ha i hallen. Tänk vilket första intryck man får när man kommer hem efter jobb, eller har vänner på besök. Jag skulle vara glad varje dag.

  Ha en fin dag!
  Hälsar
  Anna

  0
 17. Annie

  1. Svensk firma.

  2. Jag fastnade direkt för tavlan “people in Alexanderplatz, Berlin”. Jag kan inte sätta fingret på vad det är jag gillar så mycket med den men jag känner mig väldigt harmonisk när jag tittar på den. Sen är ju Berlin världens bästa stad också.

  0
 18. Claudia Kerttu

  Svensk firma.
  Canvas av dotterns tagna bilder då hon ä ett fotoess, de har allt med viktigt med finess.

  0
 19. Emma

  1, Svensk firma

  2. Mountain Pine – Off White från Lottas träd att tapetsera en hallvägg med. Så inbjudande och välkomnande det skulle bli!

  0
 20. Anja Frølund

  1. Svensk firma
  2. Canvas med ‘Alone tree – b/w’ eller måske et af mine egen fotografier

  0
 21. Maria lindberg

  1.Svenska firma

  2. “Elephant” av Cecilia Lundgren- Min 8-åriga dotter ska få göra om i sitt rum och hon älskar elefanter och vill inreda i svartvitt! Så denna tapet passar henne som handen i handsken!

  0
 22. Therese

  En Svensk firma

  Skulle välja “Avery Tillmon – Eiffel Tower”, underbar tapet!!

  0
 23. Soffan

  1. Svensk
  2.Jag skulle göra canvastavlor med egna motiv från Vasaparken

  0
 24. Sofia Stoor

  1. Svenskt

  2. Va svårt.. Men jag skulle nog välja Zick-Zack Grey. Den skulle passa in min hall! Jag gillar mönstret och färgerna stämmer överens med övrig inredning.

  0
 25. Lina Eckerström

  1, Svenskt
  2, Svårt att säga men jag gillar verkligen “Retroline Mint” och tror den hade vart väldigt fin i vårt kök som snart ska tapeteras om. Älskar färgen mint så den ligger bra till 🙂

  0
 26. Maneki

  1. Svenskt
  2. Klurigt. Älskar förstås Siamese Cat, så fin och det skulle bli en härlig, stor canvastavla. Men jag har också ett rum som det skulle passa med en mysig skogstapet, gärna med bokskog skåning som jag är (Fairy forest, Green path). Kännas lite som att man är i en lummig skog när man sitter inne och pysslar.

  0
 27. Stina

  1. Svenskt företag
  2. Pattern Magpie är en favorit hos mig!

  0
 28. Caroline

  1. Svenskt
  2. Har himla länge haft span på tjusiga världskartor, i allmänhet, som (pedagogiskt) ska pryda min sons vägg. Och då SJÄLVKLART i synnerhet Photowalls Animal map of the world. Detaljerna! Jag säger bara detaljerna. Magiskt ur ett barns (och en vuxens) perspektiv (som ligger och filosoferar och fantiserar innan John Blund kommer på besök).

  0
 29. Sarah

  1. Svensk firma

  2. Jag skulle nog tapetsera en vägg med en bild på mig och min man från vårt bröllop. Det är den lyckligaste dagen i mitt liv, och den lyckan som jag kände då, och som utstrålas i bilderna vill jag gärna se varje dag i resten av livet!

  0
 30. Anna H

  1. Svensk firma

  2. Skulle absolut välja en av deras fina strukturtapeter! En sån har jag drömt om länge och hur härligt hade det inte varit att ha en vacker “brick wall” hemma. Fake it till you make it;)

  0
 31. alex

  1. Svensk Firma
  2. Eftersom jag är kreativt lagd så skulle jag designa en egen tapet med ett grått/svart mönster att ha i sovrummet!

  0
 32. Maggan

  1. Svensk
  2. White woodenwall with snow

  0
 33. Malin T

  1. En svensk firma!
  2. Jag skulle välja något härligt motiv som får ge karaktär till vårat i övrigt vita vardagsrum. Precis vad som behövs, men har ännu inte kunnat välja bland alla fina alternativ!

  0
 34. Maria

  1. Det är svenskt!
  2. Om jag skulle vinna skulle jag köpa en tavla till min mamma och en till mig själv 🙂
  Min mamma och pappa har nyss gjort iordning sitt sovrum, men det är allt ifrån färdigt vad gäller inredning. Mamma har länge pratat om hur gärna hon vill sova på ishotell någon gång – och med en canvastavla ur kategorin Icehotel skulle hon kunna sova vid ett varje dag!
  Till mig själv skulle jag beställa en tavla med ett print designat av Cecilia Lundgren vid namn rouge girl. Den skulle göra sig så fin på mitt skrivbord för att få lite extra färg i det annars väldigt vita organiserade.

  Kram, Maria
  ([email protected])

  0
 35. Johanna

  1. Svensk
  2. Min mamma ska till att tapetsera om i sommarstugan, och jag skulle gärna vilja köpa en tjusig tapet från Photowall till henne som kunde få bli till en fondvägg i sovrummet. Jag skulle tipsa henne om någon av de vackra tapeterna från Lottas Träd med sina lika vackra namn: Sugarplum Tree, Mountain Pine och Apple Berry (i off white). De skulle passa fint in i stilen i stugan som hon vill uppnå då de känns allmoge på ett modernt sätt. Dessutom älskar min mamma blommor – en passion jag ärvt. Jag minns när jag växte upp och vi var ute i naturen och hur hon verkligen kunde namnet på varenda liten obetydlig växt. Jag minns även de herbarium hon skapade. Därför tror jag även att hantverket bakom Lottas tapeter skulle få henne att falla som en fura 🙂

  0
 36. Johanna Åkesson

  1. svensk firma
  2. en marmorvägg i vårt kontorsrum, en ide jag gått och funderat på länge kan nu bli verklighet!

  0
 37. Ann-Katrin Back

  1. Det är svenskt
  2. Ja det finns mycket att välja mellan, men jag tror att vi skulle tapetsera upp en karta i det nya lekrummet åt barnen.

  0
 38. Anna L

  1. Det är en svensk firma.
  2. Jag skulle välja en fototapet med New York-motiv. Min 8-åriga dotters inredningsdröm är att ha en sådan tapet. Hon skulle bli överlycklig!

  0
 39. Stefan Joneström

  1. Svensk firma
  2. Jag skulle välja “Stockholm” från Localgraphics, dels för att jag gillar illustrationen och dels för att jag gillar hufvudstaden!

  0
 40. Sofia Stjern

  1. Det är ett svenskt företag.
  2. Blev förälskad i “Pattern Jay” från Scandinavian Surface! En sådan naturnära och lugn vägg skulle jag behöva i mitt stressiga liv. Verkligen jättevackert motiv!

  0
 41. Camilla Sandmark

  1. Det är en svensk firma.
  2. Jag skulle välja sunbeam through trees som den lantjänta jag är. Den skulle skapa lugn, trygghet, luftighet och en hemmakänsla i min lägenhet i stan. Nästan som att kliva ut genom dörren i mitt barndomshem!

  0
 42. Daniella

  1. En svensk firma.
  2. Town blue skulle vara perfekt i barnens rum. Härliga färger, lekfull och mycket att titta på och undersöka. Vilken underbar barnkammartapet!

  0
 43. Gisela

  1. Svensk
  2. En canvastavla av ett underbart fotografi av dottern, då 2,5 år, från i somras. Hon sitter på en sandstrand med tårna i vattnet och man kan se hur hon riktigt längtar att hoppa i havet.

  0
 44. Jenny Oscaon

  1. Svenskt så klart! Photowall trycker sina tapeter i fabriken i Skarpnäck i södra Stockholm.
  2. Jag skulle köpa några rullar av Team Hawaiis FANTASTISKA “Darwin on a plate”. Den ska sitta på väggarna i vår lilla gästtoalett. Perfekt för både barn och vuxna att beundra och begrunda när “nature’s calling” så att säga…

  0
 45. Johan Karlsson

  1. Svensk
  2. Motivet jag skulle välja är Team of Robots och jag skulle hänga tavlan i vårt kök, väl synligt från köksbordet. Då familjen bland annat består av två små robotälskande herrar vars disciplin vid måltiderna har en del i övrigt att önska tror jag att tavlan skulle göra susen. Förhoppningsvis blir det lite mer attraktivt att sitta kvar vid bordet med resten av familjen om man kan sitta och titta på robotarna samtidigt som man äter och fantiserar om vilka robotarna är och vad dom gör.

  0
 46. Sandra Zafirovic

  1. Det är ett svenskt företag.
  2. Hoppas verkligen på denna vinsten för då skulle sonen få välja ett eget motiv till sitt nya rum. Får jag gissa så blir det kanske något från favoritspelet Minecraft.

  0
 47. Laila

  svenskt
  finns massa fint! mammas favoriter är stockholm; vasastan, catzy, tittande zebran. dotterns favorit skulle vara någon mumin.. det blir svårt att välja om vi skulle ha sån tur att vi vann. vi skulle behöva en cool fototapet till köket som vi ska göra om iallafall.

  0
 48. Caroline

  Företaget är svenskt och tapeten jag skulle välja skulle hamna i vår gillestuga. Jag tänkte vi skulle byta trä mot trä. Så bort med furupanelen och upp med en härligt mystisk skog i form av en fototapet, jag tror nog allt att August Morning hade blivit mitt val!

  0
 49. Syster Yster

  Företaget är svenskt.
  Jag skulle välja något med djur, helst hästar, till min åttaåring. Det är det enda som existerar just nu och hennes rum behöver verkligen renoveras, detta skulle vara kicken i rumpan för att sätta igång. Riva väl-limmad strukturtapet är plättlätt om man har något fint att ersätta den med, hoppas jag 🙂

  0
 50. Jeanette Sjödin

  Svar: det är svenskt
  Jag skulle köpa http://www.photowall.se/photo-wallpaper/waterfall-glade-unicorns till Litens rum (liten som kommer i januari)

  0
 51. Marie

  Photowall är svenskt. The mountains are calling and I must go ….. En tapet med höga berg blir det isåfall

  0
 52. Hanna B

  1. svensk firma
  2. Imperial Map 1939 och People at Alexanderplatz, Berlin. De är två maffiga bilder som passar ihop. Och passar över soffan i biblioteket. Och Berlin har för alltid en speciell plats i våra hjärtan då vår son blev till där 🙂

  0
 53. Birgitta

  1.Företaget är svenskt.
  2Jag skulle välja och vraka i ert fina sortiment men måste först bestämma i vilket rum denna förvandling skall ske!

  0
 54. Therese Löfgren

  1, Photowall är svenskt.
  2, Jag skulle välja världskartan (World map detailed without roads) till min sons rum och kanske en canvas tavla med eget motiv.

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.buysteroids.in.ua

https://swiss-apo.com

Профессиональные газовые плиты