Banner

Dan före dan före dopparedan och det är väl kanske inte direkt lugn och ro som kännetecknar Casa Soxbo just nu – förutom sista minuten-klappfix och andra julförberedelser så passade vår bil på att lägga av. Så himla lämplig tidpunkt – NOT. Utmaningar i all ära, men att försöka få bilen fixad/hitta en hyrbil som inte redan är bokad/låna väns bil och all logistik kring detta när julen bokstavligen står för dörren var kanske inte den perfekta starten på julveckan. Men nåja, allt löser sig ju alltid! Nu tänker jag i alla fall varva ner lite, och det finns nog inget som kännetecknar lugn och ro för mig som tända ljus. Myyyyz!

Tända ljus i Nappula från Iittala – Tsoydesign

Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign

Translation: Crap start of the week – our car broke down! So NOT what I needed right now. But never mind, everything will be ok in the end. Now I’m trying to unwind with my favourite thing – candle light! 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.topobzor.info/tag/huawei/

www.progressive.ua

облицовочная плитка из натурального камня