Banner

Nej, jag har inte glömt bloggrundan, det tog mig bara lite tid att skrapa ihop den due to this. Men här är fem färska guldkorn av avrunda nyhetsåret med, låt oss ta en titt!

IKEA nyheter februari 2015 – Tsoydesign

Foto: Pressbilder IKEA

Vi börjar hos Det Stora Varuhuset som har släppt bilder på nyheterna för februari. En mångsidig kollektion matbord, och förvaringssystemet Valje väntar oss i varuhusen då. Väldigt fina nyheter, och i synnerhet Valje har fått mycket uppmärksamhet den gångna veckan. Bordet Grebbestad/Ryggestad ovan föll mig i smaken (fast kanske inte i svart).

Duka mars 2015 – Tsoydesign.se

Foto: Pressbilder Duka

Ännu längre fram, i mars, lanserar Duka sin nya stengodsserie formgiven av Karin Steen. Flera delar, flera färger, inga konstigheter – förutom att serien kommer att säljas hos City Gross. Ännu ett i raden av stormarknadernas designsamarbeten och åtminstone delar av bloggosfärgen är inte helt frälsta även om produkterna i sig får beröm. Frågan är nu – blir design mindre fin för att produkten säljs på ett okreddigt ställe? Eller är det “bara” massproduktionskänslan som drar ner helhetsbetyget?

Röshults sommar 2015 – Tsoydesign.se

Foto: Skärmdump ur Röshults sommarkatalog för 2015.

Vår- och sommarkollektionerna står som spön i backen nu, senast i raden (så färsk att den faktiskt trillade in idag och inte i förra veckan) är Röshults strama sommarbilder. Jul i all ära, men nog längtar man lite efter saltstänkta, soliga klippor när man bläddrar här?

Vipp Miniature – Tsoydesign.se

Foto: Pressbild Vipp

Okej, det är en miiiiinisoptunna (6 x 10 cm) som är rent löjligt dyr (949:–) med tanke på att den bara rymmer några tops, men jag gissar ändå att Vipp har en storsäljare på gång i sin gulliga Vipp Miniature. Trots sin pyttiga storlek, skala 1:5, så är det en fullt fungerande pedalhink och det skulle inte förvåna mig om detta blir nästa favoritstylingpryl i badrumsreportagen. Och apropå Vipp så …

Vipp shelter – Tsoydesign.se

… har även bilderna på deras nya koncept Vipp Shelter hjulat bloggbubblan runt den gångna veckan. Jag läser hos Em att Sveriges första Shelter redan står utplacerat nånstans i den svenska naturen – kanske läge att hålla utkik under jullovets skogspromenader?

Translation: 5 news items from last week!

 

 

En kommentar

///////////////
  1. seventeendoors

    Fin bloggrunda som vanligt, och alldeles extrakul att vara med på ett hörn, givetvis 🙂 Tack. Önskar dig och din familj en God jul och Gott nytt år!
    Kram Ulrika

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


steroid-pharm.com

https://steroid.in.ua

steroid.in.ua