Entrance mäkleri – Tsoydesign.se

Alla foton: Mäklarbilder Entrance mäkleri

Så här i gränslandet kring tjugondag Knut så är det alltid smått deprimerande att se hur grannfönster efter grannfönster mörkläggs när adventsljusstakarna försvinner. Vårt eget hus är inget undantag, jag har definitivt behov av flera lampor i fönstren!

Nu är det väl knappast en golvlampa jag ska ställa där, men eftersom jag hade “lampblicken” på när jag hittade den här lägenheten till salu hos Entrance mäkleri så fastnade jag direkt för den snygga lampfoten vid sovalkoven på bilden ovan. Golvlampfötter som denna är relativt vanliga på loppisar, och ofta utrustade med en anskrämlig skärm i något storblommigt tyg. Se bortom skärmen – är lampfoten så här snygg så slå till! Med en naken glödlampa blir den ett riktigt blickfång som synes. Dagens tips!

Och när vi ändå håller på kan vi ju spana in också:

Entrance mäkleri – Tsoydesign.se

Entrance mäkleri – Tsoydesign.se

Entrance mäkleri – Tsoydesign.se

Translation: Everyone are getting rid of their Xmas lights now and all the windows on my street are getting depressingly dark. So is mine, so I’m on a mission to find some lamps to replace the Xmas ones with. Not a floor lamp of course, but I really like the one in the top pic – probably a flea market find, without the (no doubt hideous) lampshade.

5 kommentarer

///////////////
  1. Tips

    Tips! kolla in designlampor på brightly.nu . Passar perfekt ihop med loppisfynd.

    0
  2. Johanna

    Blir sugen på ljusa träslag när jag ser lägenheten, verkligen fint och känns ljust. Bra lamptips också, ska hålla utkik efter det 🙂

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.adulttorrent.org/search/Fetishezzo

грузоперевозки по киеву

Профессиональные овощерезки