Banner

Alltså … om jag inte redan hade mina drömmars marmorbord så hade jag nog bunkrat nudlar redan idag för att kunna slå till på något av det snyggaste jag sett. Hur jag lyckades missa detta på mässan är för mig helt obegripligt, men enligt Kristoffer på Note så fanns det med där (i svart version förvisso och lite undangömt) och man får väl tro designern, liksom.

För det är alltså Note Design Studio som har gjort det igen, denna gång i samarbete med Norm Architects för Menu. Bordet Patch är inspirerat av ett golv Kristoffer hittade i Milano, och tillverkat av marmor i olika färger. Det finns i tre storlekar, där det minsta är litet nog att ställa ovanpå andra bord, som ett slags centerpiece-bricka.

Patch table by Note Design Studio and Norm Architects for Menu – Tsoydesign.se

Patch table by Note Design Studio and Norm Architects for Menu – Tsoydesign.se

Patch table by Note Design Studio and Norm Architects for Menu – Tsoydesign.se

Foto: Pressbilder Note Design Studio

Alltså jesus, jag är HELT kär … Enligt Menu (som jag var tvungen att maila bums) så är varken pris eller lanseringsdatum släppt än, men jag kommer att uppdatera det här inlägget så fort jag får koll. Egentligen vill jag ju bara citera Martin och säga “Shut up and take my money”, men jag kan ju inte ha TVÅ soffbord i marmor ju. Eller? Ett litet ovanpå det andra kanske?

PS Om du inte är övertygad om att detta är årets craving TROTS överväldigande bildbevis, så har jag ju listat snygga marmorbord förr:

Translation: Ok, this is the most gorgeous thing I’ve seen so far this year! Note Design Studio and Norm Architects have created the Patch tables for Menu and I want/need one/several immediately …

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Tsoydesign? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!

 

8 kommentarer

///////////////
 1. Inredningshjälpen

  Insåg nyss av vi förälskat oss i samma bord 🙂 Dessutom mycket HAPPY eftersom jag kan kommentera här hos dig igen!
  Ps Kul det var att äntligen få träffa dig senast i Stockholm!

  Kram Anette/Inredningshjälpen

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Detsamma, Anette!

   0
 2. Monica Kallin -Ticconi

  Halloj !!
  Förstår precis craving-känslan och den där “förälskelsen” när den slår till !! Har själv fallit pladask för ett franskt 1800-tals bord med handmålade chackrutor och med en total längd på 2.60 meter när två utdragningsskivor är utdragna . Alltså jag ser potentialen i hur många man kan sitta runt det !!! Love,love,love…….att jag sedan även har plats för det är ju liksom underbart 🙂 Kruxet är att jag
  redan har ett bord i köket och ett bord i vardagsrummet och att härligheten kostar 15000 skr och det finns ingen möjlighet att sälja köksbordet, ingen som köper “begagnat” här nere direkt 😉 Det andra vill jag ha kvar. Så , åter till din fråga ; Ja , jag tror att man kan ha fler än ett marmorbord, precis som jag tror att jag kan få plats för ett bord till . Jag kan ju faktiskt skänka bort köksbordet till bättre behövande,det är väl ingen som vägrar en gåva och det är väl heller ingen som tycker att generositet är fult … . och jag får plats med ännu fler vänner på middag och det är väl bara trevligt 🙂
  Kram på dig,Monica i Rom

  Kärlek är ändå kärlek, på alla plan , eller hur….. 🙂

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Haha, underbart Monica! Jag älskar ju redan bordet jag har och vill inte göra mig av med det, men det gör ju inte förälskelsen i detta mindre…:-)

   0
 3. Inredning & Guldkanter

  Håller med, väldigt fina! Kram Pernilla

  0
 4. sparris

  Jag kan inte kommentera på din förra post om marmorbord ?
  Ville bara säga att jag tycker Fritz Hansens PK61 med marmortopp är väldigt fint också… 🙂

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Sparris: Jodå, det gick fint att kommentera – jag måste bara godkänna kommentarerna först. 🙂

   0
 5. Camilla

  Har du någon uppdatering, vad hände sen? Lanserades aldrig bordet? Jag fick ett habegär större ön någonsin.

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


avtomaticheskij-poliv.kiev.ua/tovary/oborudovanie-dlya-sistem-avtomaticheskogo-poliva.html

http://avtomaticheskij-poliv.kiev.ua