Heja fredag! Vi inleder helgen med lite shopping tycker jag, återigen på temat investera eller unna dig. Den här gången lägger jag min slant på fina brytare och uttag, och korvörena på några nya, fina kuddfodral att vårpiffa soffan med.

Investera eller unna dig – sammetskuddar och brytare (Tsoydesign.se)

Foton: Pressbilder från H&M Home och Byggfabriken

Investera
Jag tycker verkligen att det är detaljerna som gör det. Det kan vara knapparna eller sömmarna som skiljer den dyra kappan från den billiga, inte tyget eller vad det står för märke i nacken. På samma sätt är det med hus och hem, att det är omtanken om de små detaljerna som höjer helheten.

Veckans investeringstips blir därför att byta ut billiga, fula standardbrytare och uttag i gulnad plast mot som stämmer med tidsperioden som huset byggdes på. Det kostar en slant per uttag, men man behöver ju faktiskt inte köpa alla samtidigt. Byt ut i ett rum i taget, det gör jag! Just dessa är från Byggfabriken, men det finns ju många byggnadsvårdsbutiker runt om i landet och på nätet.

Unna dig
Inget är så lätt att byta ut som kuddfodral, och ändå får man en rejäl effekt på rummet med nya färger, mönster och material. Här tycker jag inte att man behöver lägga massor av pengar, åtminstone inte på alla kuddarna. Att köpa ett gäng fina, enfärgade fodral att varva med är ett perfekt budgetköp.

Veckans unna dig-tips blir därför superbudget – , för ynka 79,50 kronor styck. 

Translation: Invest in light switches of good quality and in the right style for your home! But get a whole bunch of cheap but pretty cushion covers, like these from H&M Home, so you can change them when you want to.

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Tsoydesign? Följ mig gärna på  och Instagram (). Ses där!

#Etiketter
Byggfabriken

5 kommentarer

///////////////
 1. Inredningshjälpen

  Huvudet på spiken…nya uttag och strömbrytare/dimmers fr Byggfabriken som passar årtalet 1906 hade varit drömmen här hos mig!

  Kram Anette

  0
 2. Ebba von Sydow

  Fina! Angående kuddarna vet jag dock inte HUR många gånger jag lockats av H&M Home men tyvärr blir jag ofta besviken, de är inte riktigt så fina i verkligheten / ingen härlig känsla… 🙁

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Ebba, tycker H&M Home tvärtom oftast överraskar positivt! Har linnelakan jag älskar, och flera sammetskuddar (från tidigare kollektioner) också som jag verkligen gillar. Visst, skulle jag jämföra med någon som kostar det tiodubbla så skulle jag säkert också tycka att det dyrare var finare, så knepet är väl att inte matcha för lyxigt, hehe!

   0
 3. Mian

  Oj, fina brytare, svarta sådana hade vi velat investera i.

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.adulttorrent.org

buysteroids.in.ua