Banner

Det är ju inget snack om saken, Hemnet är en guldgruva för den inredningsintresserade. Men mäklarna är faktiskt inte den enda källan till privata hem! Tack vare att en bekant försöker byta sin lägenhet mot en annan så fick jag upp ögonen för bostadsbytarsajterna, som Lägenhetsbyte till exempel, och det finns minsann inspiration att hämta här också!

Lägenhetsbyte.se – Tsoydesign

Alla bilder: Lägenhetsbyte.se

Visst, här får man klara sig utan de proffsiga mäklarbyråernas fotografer och stylister, men å andra sidan blir det ju lite mer äkta då? Liiite mindre perfekt, lite mer realistiskt. Just det här exemplet, en 3,5:a i Malmö, behöver inget proffsteam för att inspirera. Jag gillar den gula pallen, mer färg till folket!

Lägenhetsbyte.se – Tsoydesign

Så fint matbord, och en kul kontrast mellan pinnstol och Eames. Jag gillar också den lilla hyllan över elementet, som en liten tavellist nästan! En sån skulle jag behöva över ett av våra element. Att sno ihop en ljusslinga, till exempel Granits klassiker, till en taklampa är inget nytt knep, men visst blir det fint!

Lägenhetsbyte.se – Tsoydesign

Pampiga skjutdörrar till barnkammaren, det ska börjas i tid! I sovrummet gillar jag IKEAs fluffiga och superprisvärda Varmluft i taket – jag har själv satsat på den i sovrummet i vårt gotlandshus. Ynka 49 kronor!

Summa summarum, testa att ägna en timme av ditt hemnetknarkande åt lägenhetsbytarsajter nästa gång, det kan lätt vara värt det!

Update: Blev upplyst om att just denna lägenhet varit med i ett inredningsreportage så därav bildkvalitet och styling av denna kaliber. Inga konstigheter förstås – jag gjort likadant om det var min lägenhet som skulle bytas! 

Nu har jag sett flera fina hem på lägenhetsbytarsajter så tipset håller fortfarande, det var ju bara lite typiskt att jag valde just ett undantagsfall att bildsätta med….   Låt er inspireras! Foto i detta fall: Andrea Papini

Translation: Real estate agencies aside, I found this inspiring apartment at a rental swap site. 

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Tsoydesign? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!

5 kommentarer

///////////////
 1. Em

  Fast det där är ju bilder från ett inredningsreportage i Plaza, så det är ju precis lika stylat som vanliga mäklarannonser, och plåtat av en minst lika bra fotograf… 😀

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Hahaha men herregud Em, är det sant?! Tack för upplysningen, det framgick ju inte riktigt nej…:-D Jag har iofs sett fler fina lägenheter där, men så typiskt att jag lyckades välja just det exemplet!

   0
 2. Niki

  This fab apartment is owned by my friend Genevieve, founder of ‘The Youngsters’ online children’s shop. She has such great style!

  0
 3. Andrea Papini

  Hej,
  I’m so glad that my pictures are published on your blog. But I would like to clarify that those pictures were not taken for Laganhetsbyte website. They’ve been published on Plaza Interiör, styled by the owner and shot by me.

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Andrea, yes – Em Fexeus informed me and I added a few lines about it at the bottom of the post. Thanks for commenting though, I didn’t know who the photographer was and now I can add that too!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.progressive.ua/en/website_development/

teplostroy.biz.ua

мужские сумки купить