Banner

Påskhelg, hörni! Här började det med blodvite – lilleman slog sönder både haka och läpp på leksaksköket (de flesta olyckor sker ju i hemmet …), tur att det är så kul med plåster. Och nu hoppas jag verkligen att det vankas finväder under dessa fyra dagars ledighet!

Lisa på landet av Lisa Lemke, Till bords med systrarna Eisenman, William Morris-tapet och tackkort. Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign

Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign

Jag planerar också att blåddra loss i två nya, fina böcker som precis landat i brevlådan, skriva ett tackkort och så fundera över vad man kan hitta på med tapetresterna som blev över förra veckan. Några idéer?

Translation: Well, this Easter started in a bloody way, my son hurt his lip and chin. But thanks to the fun of bandaids he is happy again, and now I can start planning my weekend. I want to take a look at these two books arriving yesterday, write a thank you card and figure out what to do with the leftover wallpaper. Any ideas?

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Tsoydesign? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!

 

3 kommentarer

///////////////
 1. Mian

  Sally Voltaires bok i tävling hos oss… 🙂

  0
 2. Åsa

  Hur mycket blev kvar av tapeterna? Förslag är att om du har exempel garderober som är helvita så kan du alltid tapetsera dom med en bård. Skitsnyggt och det gör en roligt effekt i rummet 🙂

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Har inte mätt, Åsa, men bra tips! Jag gjorde precis det i vårt förra hus och det gör verkligen skillnad! Tror dock inte att det räcker till så stora projekt den här gången, så funderar på att klä in en låda eller nåt …

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


привод для ворот цена

https://tokyozakka.com.ua

www.ecostyle.kz