God morgon! Den här helgen inleder vi så klart med lite gott och blandat av färgstarkaste sort att njuta av till lördagsfrukosten!

Hemma hos Elsa Billgren – foto Elsa Billgren – Tsoydesign

Foto: Elsa Billgren

Om ni inte redan följer så tycker jag att ni ska börja pronto. Få bloggare lyckas göra minsta lilla vardagsinlägg så inspirerande som hon, och hon injicerar lite behövlig färg, en hel del rosetter och en och annan ballong i vår diskreta, monokroma bloggosfär. !

Food/Instagram – Tsoydesign

Foto: Hämtade från kontot @food

Veckans tips får bli matvärldens motsvarighet till , nämligen Sarah Phillips/ som också driver sajten . Fascinerande att tänka sig att hon faktiskt lyckades regga profilnamnet “food” förresten – hon måste ha hängt på låset när öppnade …

Jonathan Adler – Tsoydesign

Foto: pressbild Jonathan Adler

Färgsprakande designern Jonathan Adler har äntligen fått svensk pr-representation, vilket torde innebära betydligt mer Adler-design i våra inhemska inredningsmagasin från och med nu. Jag ÄLSKADE hans grejer när jag bodde i 1960-talshus – han har alltid en retrodoftande touch i sin design och i princip allt han gör skulle ha funkat där. I nuvarande 1930-talshuset däremot är det en annan historia … Men den här coola skulle funka även här!

Jag gillar också fortfarande hans lekfulla inställning till både livet och design och den som är nyfiken på honom kan läsa en hos Designsponge och en rolig hos Manrepeller, och så klart kolla in hur han bor tillsammans med Simon Doonan (creative ambassador på Barneys) – Architectural Digest har besökt deras och The Selby har hängt i . Adler har också ett program man kan se online, .Och häromkvällen sträcksåg jag alla avsnitt av om sin flytt – ! Förutom att den är ett matigt hemma hos-reportage från Isabelles nya lägenhet så innehåller den massor av praktiska renoveringstips (visste ni att man kan LIMMA upp kaklet?). Och älsk på produktionen, som är rolig, fartfylld, bjussig och med en stor dos självdistans.

Nu – hänga med min bästis som är i stan. Trevlig lördag på er!

Translation: Four visual treats for you to enjoy this morning!

 

En kommentar

///////////////
  1. Mian

    Vill också ha en ek på bordet… : )

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


Автополив газонов

купить дубленку мужскую

купить женскую кожаную куртку