God morgon! Denna lördag inleder vi med souveninrer, hem-hyllningar och regissörer som extraknäcker som inredare. Hoppas ni gillar!

Inreda med souvenirer (Annesage.com) – Tsoydesign

Foto: Annesage.com

har en SÅ bra artikelidé – hur man inreder med resesouvenirer – som jag kan tycka att de slarvar bort lite i sitt onödigt krångliga bildspel och bristfälliga text. Men , som är en av de som bidrog med bilder, har i alla fall levererat en alldeles lysande inspiration i form av denna hylla. Jag vill se mer! Kan ingen kopiera artikelidén och göra ett bättre jobb så man får se fler sätt att inreda med sina reseminnen?

What I love most about my home, Design*sponge – Tsoydesign

Foton: Designsponge.com

En annan bra idé har som till sina hemma hos-reportage ber hemägarna att komponera en bild där de berättar varför de älskar sina hem. Med åren har det blivit en försvarlig mängd bilder, och nu har bloggteamet gjort en  som faktiskt är väldigt härlig!

Prada Bar Luce av Wes Anderson – Tsoydesign

Foto: Luca Bruno

Som filmregissör kan man tydligen få göra lite vad som helst, som till exempel att designa en åt modehuset Prada som öppnat ett konst- och kulturcenter med namnet  i Milano. För att bestämma inredningen är precis vad gjort, och resultatet – Bar Luce – har en pralinig färgskala och ser som hämtad ur en av Andersons filmer. Här finns till exempel en pinball-maskin med -tema!

3 bonusklick

  • , exakt vad det låter som.
  • “ … alltså wow! Kolla denna snabbspolning i tiden och se Manhattan gå från att vara en grönskande äng till en storstadsdjungel.
  • – Underbara Clara skriver tänkvärt om att bli utsedd till förebild mot sin vilja.
Translation: Saturday treats in form of a few interesting links!
_______________________________________________________________________Vill du ha ännu mer Tsoydesign? Följ mig gärna på  och Instagram (). Ses där!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.shtory.ua

https://velotime.com.ua