Jag har en ny liten grej hemma, men det häftiga med den är inte själva produkten – som är en gullig liten kapsylöppnare från Anthropologie – utan storyn om hur den hamnade i min ägo.

Allt började med att jag såg den på , och föll pladask. Snabbt som ögat kollade jag in Anthropologies webshop utan att hitta den, gick vidare till den amerikanska webbshoppen och där var den slutsåld. Jaha. Så var det med det. Eller?

Kapsylöppnare Citrus squeeze från Anthropologie – Tsoydesign

Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign

Jag bestämde mig för att ge det en chans till och slängde ut en fråga på . Fanns det möjligen nån jag kände som var i New York och hade vägarna förbi Anthropologies butiker? hade precis kommit hem, damn. Men så hojtade fotografen till att hon har en kompis i New York, som exakt just då var på väg till Anthropologie för att byta en kofta.

Kompisen – som jag alltså aldrig träffat, och fortfarande inte vet namnet på – hittade den i butiken, köpte den och skickade den dagen efter med sin man som skulle till Sverige. Maken gav den till Jenny som gav den till mig. På 30 minuter hade ordnat så att en komplett främling kunde köpa en liten pryl åt mig som jag själv inte kunde lägga vantarna på, och lite mer än ett dygn senare hade jag den i min hand.

Kapsylöppnare Citrus squeeze från Anthropologie – Tsoydesign

Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign

Facebook är visst bra till annat än att komma ihåg folks födelsedagar!

Translation: I saw this cool bottle opener from Anthropologie in a blog, but at the moment it wasn’t available in the webshop (and we don’t have Anthropologie in Sweden). But through I found out that a friend of a friend happened to be on her way to the NY store to exchange a cardigan, and she picked one up for me. Her husband brought it to Sweden with him the next day, and now it’s mine! 

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Tsoydesign? Följ mig gärna på  och Instagram (). Ses där!

3 kommentarer

///////////////

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


Нашел в интернете полезный веб портал , он описывает в статьях про Купить Сиалис 60 мг http://pharmacy24.com.ua
hunter полив