Banner

För ovanlighetens skull är mitt senaste köp inte till hemmet utan till garderoben. Sen barnen kom för två år sen måste jag erkänna att det mesta nya i klädväg har varit i storlek pytteliten till toddlerstor, och min egen garderob har halkat efter. Så nu har jag unnat mig lite uppgraderingar inför sommaren, och tanken är att göra detsamma i höst när det är dags att springa på möten igen.

Så jag hoppas ni har överseende med ett icke-inrednings-relaterat inlägg, men ni kanske är fler som drömmer om att få packa semesterväskan snart?

Sommargarderob – Tsoydesign

Alla foton: Maria Soxbo/Tsoydesign

Som ni ser saknas fortfarande bikini och skor. Eller ja, skor har inhandlats men tyvärr fanns de inte i min storlek … Men jeans, klänning, tröjor, axelremsväska och plånbok är till mig.

Sommargarderob – TsoydesignTvå nya tröjor från märken jag aldrig ägt plagg från tidigare, men det var kärlek vid första ögonkastet. En finstickad tröja i merinoull från Sibin Linnebjerg och en nästan löjligt mjuk herrtröja (!) i dubbla lager ekologisk bomull från Knowledge Cotton Apparel. Jag älskar att det inre lagret är prickigt, vilket syns om man rullar upp ärmarna. Två blivande sommarkvällsklassiker i garderoben!

Sommargarderob – Tsoydesign

Och så nåt jag inte kan motstå – läder i den perfekta bruna färgen. Plånbok och väska från svenska Sandqvist ska bli mina vardagskompisar i sommar.

Translation: New in! But not for the house, but for my closet!

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Tsoydesign? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!

En kommentar

///////////////
  1. Therese

    Bikinin tycker jag du ska kirra här. Skönare är svårt att hitta! 🙂 http://www.madebynoemi.com/product-category/shop-beachwear/classic-line-beach/

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


steroid-pharm.com/danabol.html

www.4motors.com.ua