Jag har såna himla behov att rensa, röja och skapa ordning direkt efter semestern, värsta skolstartskänslan varje år. Att tömma kameran och rensa och sortera bilderna till exempel. Är långt ifrån klar – och 99% av alla bilder föreställer förstås barnen – men här kommer en handfull bilder från den sista dagen på Gotland.

Semester – Tsoydesign

Alla foton: Maria Soxbo/Tsoydesign

Jag älskar min pimpade, oväxlade Kronan-cykel! I år blev det alldeles för få cykelturer eftersom vi inte kommit oss för att skaffa cykelstolar till barnen, och nu önskar jag att jag tagit med denna livskvalitetshöjare hem till stan …

Semester – Tsoydesign

Vår trevliga granne Annika har en hästgård, så även en allergiker som jag får njuta av dessa skönheter under kvällspromenaden. Älskar att bo på landet på sommaren!

Semester – Tsoydesign

Kan aldrig se mig mätt på fälten runt vårt hus.

Semester – Tsoydesign

Våra närmaste grannar är gotländska bönder som fortfarande sliter hårt trots passerad pensionsålder. Fina Marguerite knackade på en dag för att upplysa oss om att barnen fick äta precis hur många hallon de ville från hennes buskar, för “barn ska minsann äta hallon på sommaren”. Alfred utnyttjade detta erbjudande ända in i kaklet, skulle man kunna säga.

Semester – TsoydesignDet blev inte så många loppisrundor i år, vissa familjemedlemmar är i en lite för klåfingrig ålder för att det ska vara den lustfyllda skattjakt jag vill ha det till. Men så fick jag ett ryck och började rusta upp den pyttelilla, uråldriga lekstugan som står på vår gård, och då krävdes ju lite attiraljer att leka med där också. Plåtburkar, gamla skedar och träslevar räcker långt.

Semester – Tsoydesign

Det här är sånt jag kan bli helt tokig på att man inte får uppleva året om. Dagar på stranden som avslutas med att handdukarna torkar i kvällssolen bland blommande kaprifol. Kvällar som denna är det lite svårt att bli pepp på ullunderställ, slask och dammigt julpynt … Kan vi snabbspola?

Translation: A few snaphots from my summer! Raspberries, horses, beach towels drying in the sun and my lovely bike. Now, can we please just skip winter and just go straight to next spring?

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Tsoydesign? Följ mig gärna på  och Instagram (). Ses där!

#Etiketter
Gotland

4 kommentarer

///////////////
 1. Emma

  Vilka vackra foton! Så fint du fångat sommarkänslan.

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Tack Emma, vad snällt av dig!

   0
 2. Ekenäsliv

  Underbara sommarbilder!
  Skönt att höra att det finns fler som är i rensartagen;-)
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Tack Ekenäsliv!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


renault.niko.ua

У нашей организации классный интернет-сайт на тематику герметик www.kompozit.ua