Nä, jag är så klart inte så allvarlig – vill man ha en kudde i varje färg så ska man ha det, tycker jag. Men däremot tycker jag mig se en begynnande trend med lite mer sobra soffstylingar, där kuddarna går ton i ton med soffan och inte bryter av för mycket mot varandra. Så här!

Kuddmix på Sibyllegatan 50B (Fantastic Frank) – Tsoydesign

Foto: Fantastic Frank

Denna lägenhet till salu via har, förutom en rolig spegeleffekt med rosa tavla på väggen och rosa matta på golvet, en väldigt sober soffa med kuddar i gråtoner. Många är mönstrade, men i små, diskreta mönster så att de på håll nästan ser enfärgade ut.

Bellocq Tea Atelier (photo: Lean & Meadow) – Tsoydesign

Foto: Lean & Meadow

Den här ljuvliga hörnan finns på i New York (tack för tipset !) och visst ser den där pudriga soffan med sina matchande kuddar inbjudande ut?

Kuddmix Ghost Artilleriet – Tsoydesign

Och den som har råd kan ju kirra soffa och matchande kuddar på några sekunder, genom att klicka hem en  … Jag är själv lite kluven, bilden från Bellocq är fantastisk och får mig att vilja gå monokrombananas på soffan hemma, men å andra sidan vet jag att jag alltid trivs lite bättre när jag omger mig med kontraster. Vad säger ni, hiss eller diss till ton-i-ton-soffor?

Translation: I see more and more sofas like these, with pillows in the same colour as the sofa itself. How do you feel about this monochrome look?

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Tsoydesign? Följ mig gärna på  och Instagram (). Ses där!

 

#Etiketter
soffa

2 kommentarer

///////////////
  1. Nini Tjäder

    Ton i ton som den översta bilden ser lugnt och skönt och inbjudande ut. De andra exemplen? Neeej. Och den tredje soffan lämnar ju ingen plats för sittande/liggande. Ser bara ut som en kuddförvaring, inte snyggt.

    0
  2. sparris

    Nepp. Alltför överensstämmande nyanser känns ur-boring, imho.

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.photolifeway.com

https://yarema.ua

http://rbt.com.ua