Banner

Det känns ju helt rätt att ta för sig av ett “skördebord” under Formex höstmässa, så det gjorde jag och mitt sällskap. Årets trendrestaurang Nordic Essence hade skapats av Formex-veteranen Jan Rundgren, och även om det onekligen blir lite “samma-samma” över det konstanta upplägget med ihopplock från de olika montrarna så lyckas restaurangen ända oftast väl med att skapa trivsel i det mest otrivsamma som finns – en mässhall.

Det jag däremot verkligen saknade var den utlovade trendinspirationen kring det dukade bordet, de svartrandiga borden var högst odukade och (den goda) maten serverades i engångstallrikar. Någonstans blev det visst en tankelapsus här, jag fick snarare känslan av foodtruck än dukade bord …

Formex restaurang Nordic Essence av Jan Rundgren – Tsoydesign

Alla foton: Maria Soxbo/Tsoydesign

Formex restaurang Nordic Essence av Jan Rundgren – Tsoydesign

Formex restaurang Nordic Essence av Jan Rundgren – Tsoydesign

En snygg detalj på väggen var Men at works fina underlägg som en installation. Smart drag som blev väldigt effektfullt och ju faktiskt går att återskapa hemma (om man har en rejäl slant på fickan, vill säga).

Translation: Trend restaurant at Formex – Nordic Essence. I expected table setting ideas en masse, but got a food truck feel with disposable plates and empty tables. Quite cozy though, and very decent food.

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Tsoydesign? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!

 

#Etiketter
Formex

En kommentar

///////////////
  1. Inredningshjälpen

    Konstaterade samma, onekligen förbryllande och borde inte ha varit en svår nöt att knäcka.
    Superfina bilder Maria, synd att vi inte sprang på varandra i vimlet.

    Kram Anette

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


steroid-pharm.com

цена на горох