I en mikropaus mellan plåtning hemma hos  (tack för förmiddags-pannacottan!) och eftermiddagens deadlinerace måste jag bara få lägga ut denna bild från bloggfrukosten förra veckan. -gänget hade gjort i ordning så fint i butiken, bland annat med småvaser med en kvist murgröna i på borden. En liten vas riskerar ju att se pluttig ut på ett stort bord, men om man ställer den på en marmorbricka eller liknande tillsammans med ljusstakar och en fin burk tar den för sig precis tillräckligt. Och ack så lätt att byta den lilla kvisten efter humör sen. Dagens tips!

Liten vas – Tsoydesign

Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign

Translation: Putting a tiny vase with a ivy twig in it on a marble slate together with candlesticks and a pretty box is a great way to decorate a table.

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Tsoydesign? Följ mig gärna på  och Instagram (). Ses där!

#Etiketter
marmor

3 kommentarer

///////////////
  1. Kajsa

    Genom att rama in smått med något betydligt större (här med marmorbrickan) skapas illusionen av att de samspelar och det lilla föremålet blir en del av det stora. Funkar ju också på mindre tavlor som ramas in i stora ramar med bred passpartou. Smart 🙂

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.best-cooler.reviews/category/manufacturer/