“Det är fint med kontraster” sägs det ju ofta, men jag måste säga att motsatsen också kan vara en fröjd för ögat. Eller vad sägs om dessa ursnygga lösningar?

Ton i ton - Så fint jag vill – Tsoydesign

Foto: Nanna van Berlekom/Så fint jag vill

har målat om sitt sovrum och drog penseln över -skåpet så att det smälter in i väggen. Ursnyggt! Just denna lösning – med ett vägghä ngt skåp med förvaring och “finhylla” ovanpå – är jag sugen på till vårt sovrum. Nanna har nog övertygat mig om att det är en bra idé med detta inlägg! Färgkod och annat skoj .

Ton i ton – Alcro – Tsoydesign

Foto till vänster: Magnus Mårding. Foto till höger: Jonas Ingerstedt.

Bland Alcros inspirationsbilder hittade jag , där en klassisk teakskänk fått en makeover och där golvlisterna målats i samma nyans som väggen. Den urcoola randen till höger gör mig supersugen att göra något liknande i barnens rum!

Daniella Witte – Tsoydesign

Foto: Daniella Witte

Daniella Witte håller på med ett för – och målar knoppbrädan i samma nyans som väggen. Superfint!

Translation: Three great monochrome ideas!

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Tsoydesign? Följ mig gärna på  och Instagram (). Ses där!

 

#Etiketter
knoppbräda

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


np.com.ua/elektromehanicheskoe-oborudovanie/kuttery-i-bliksery.html

bcaa 5000 powder

http://buysteroids.in.ua