Ton i ton-tricket! • Tsoydesign- tsoydesign.xyz

”Det är fint med kontraster” sägs det ju ofta, men jag måste säga att motsatsen också kan vara en fröjd för ögat. Eller vad sägs om dessa ursnygga lösningar?

Ton i ton - Så fint jag vill – Tsoydesign

Foto: Nanna van Berlekom/Så fint jag vill

har målat om sitt sovrum och drog penseln över -skåpet så att det smälter in i väggen. Ursnyggt! Just denna lösning – med ett vägghä ngt skåp med förvaring och ”finhylla” ovanpå – är jag sugen på till vårt sovrum. Nanna har nog övertygat mig om att det är en bra idé med detta inlägg! Färgkod och annat skoj .

Ton i ton – Alcro – Tsoydesign

Foto till vänster: Magnus Mårding. Foto till höger: Jonas Ingerstedt.

Bland Alcros inspirationsbilder hittade jag , där en klassisk teakskänk fått en makeover och där golvlisterna målats i samma nyans som väggen. Den urcoola randen till höger gör mig supersugen att göra något liknande i barnens rum!

Daniella Witte – Tsoydesign

Foto: Daniella Witte

Daniella Witte håller på med ett för – och målar knoppbrädan i samma nyans som väggen. Superfint!

Translation: Three great monochrome ideas!

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Tsoydesign? Följ mig gärna på  och Instagram (). Ses där!

 

#Etiketter
knoppbräda

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


np.com.ua/elektromehanicheskoe-oborudovanie/kuttery-i-bliksery.html