Banner

Jag fick en så fin present som tack av Grandpa-gänget efter ÖppetTsoydesign-träffen i Göteborg – det fina datorfodralet i Tärnsjöläder från Low Key Goods! Eftersom min dator helt sonika slängts ner i väskan som den är sedan mitt gamla fodral gick sönder så kan man väl lugnt säga att det var en välbehövlig present. Nu ser jag fram emot att få slita detta till någon slags perfekt patina under många år, påminn mig om ett år så ska jag visa hur det ser ut då!

Low Key Goods datorfodral – foto Maria Soxbo – Tsoydesign

Alla foton: Maria Soxbo/Tsoydesign

Low Key Goods datorfodral – foto Maria Soxbo – TsoydesignLow Key Goods datorfodral – foto Maria Soxbo – Tsoydesign

Och när jag ändå håller på – har ni sett hur fina bilder Low Key Goods presenteras med? Nu gör jag ju mig själv en otjänst här genom att lägga upp dessa tillsammans med mina egna nödtorftigt tagna under cirka femton minuters halvdagsljus i november, men men – inspiration som denna är för fin för att inte sprida vidare!

Low Key Goods – Tsoydesign

Foto: Pressbilder Low Key GoodsLow Key Goods – Tsoydesign

Low Key Goods – TsoydesignLow Key Goods – TsoydesignLow Key Goods – Tsoydesign

Translation: So happy about my new macbook cover in Tärnsjö leather by Low Key Goods!

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Tsoydesign? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!

 

#Etiketter
#ÖppetTsoydesign

En kommentar

///////////////
  1. Patrik at Brass&Gold | En inredningsblogg på Hannas Room

    Det är verkligen hur snyggt som helst!

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


chemtest.com.ua