Banner

Någon fler än jag som hoppas att 2016 blir året då hemmet blir välorganiserat en gång för alla? I dagens lucka hjälp på vägen i form av fyra praktiska rullådor, SmartStore bedroller, med lock från Orthex Group, värde totalt 640 kronor! Har du inte plats för alla själv så kan du förstås frälsa en vän med ett par av lådorna. För att tävla ska du svara på frågorna nedan i en kommentar innan midnatt i natt. Lycka till!

Vinn rullådor från Orthex – TsoydesignDagens tävlingsfrågor:

1. SmartStore är en serie smarta förvaringslådor tillverkade i Sverige. Hur många år har SmartStore funnits?

2. Vad ska du förvara i dina lådor om du vinner?

***

Tävlingen pågår fram till kl 00.00 i natt. Vinnaren utses av Orthex Group och beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på vinsten är 640 kronor.

Translation: Today’s Xmas giveaway – only for readers living in Sweden though, sorry!

#Etiketter
adventskalender

52 kommentarer

///////////////
 1. Emma Bengtsson

  1. I ungefär 20 år! Konceptet lanserades i mitten av 90-talet, så det är alltså lika gammalt som jag 😀
  2. Jag hade haft lådorna i mitt förråd som ingår till min compact living-lägenhet! Lägenheten är 10 kvadratmeter, med platsbyggda möbler och förvaringsmöjligheter – men förrådet är lite mindre roligt, så lite fina förvaringslådor hade inte skadat ^^,

  0
 2. Britta Högström

  1. 20 år
  2. DIY material som jag lätt kan ta fram då kreativiteten slår till. Material tar plats och jag vill inte låta det ligga i förrådet i källaren. Dessutom så har jag min “pysselplats” i sovrummet.

  0
 3. Cecilia Eriksson

  Dom har funnis sedan mitten av 90talet!
  Jag skulle nog dela med min stora syster å min dotter då vi alla myser i hop i våran etta såååå bra förvaring e ju aldrig fel åå kan ju underlätta när man e många å perfekt julklapp

  0
 4. Kicki Rüdén

  20 år
  Minnen! En låda för foton och dom andra med barnens minnessaker

  0
 5. Helena

  1. 20 år.
  2. Vi har väldigt dåligt med förvaring i vårt hus. Jag skulle använda dem under sängen för att förvara “off-season-kläder”.

  0
 6. Sandra P.

  1) 6 år
  2) jag ska förvara min sommartäcke och flera filt i lådan som kan stå under sängen.

  0
 7. Karin Stjärnkvist

  1. Sedan mitten av 90-talet
  2. Jag skulle ta itu med min överfulla källare, och använda dem som förvaring i stället för de flyttlådor jag har nu.

  0
 8. Elin L

  Hej!

  1. 20 år
  2. Ska förvara kläder eller alla julsaker i dom har dåliga papplådor just nu och så kan man ju se vad man har i dom. Behöver inte leta. Jättebra vinst.

  God Jul och Gott Nytt År!

  0
 9. Susanne

  SmartStore har funnits i 20 år.

  Har nyligen börjat med decoupage, en favoritsyssla
  då jag gillar att pyssla.
  Men oj, det är ju så mycket jag behöver,
  för färger och material finns snart ingen plats över.
  Om SmartStore på detta kunde hjälpa mej att råda bot,
  skulle jag mer än gärna, lådorna tacksamt ta emot. 🙂

  0
 10. Anja K

  2oo8

  Nästan övertygad att alla mina resminne ska passa där, från bilder till allt möjligt som blev kvar av resor jag har gjort….

  0
 11. Susanne

  1. 20 år
  2. Allt möjligt, jag är en samlare. Jag fyller förråd och garderob. Skor, fina barnkläder som jag inte vill skänka, gamla leksaker och mycket annat. Perfekt och stapla och få det mer rent och snyggt.

  0
 12. Frida

  1.20 år
  2. Mina fotoalbumsprojekt som är en never ending story. Skulle ha dem under sängen så de blir mer tillgngligt än källaren så kanske jag tar tag i det mer

  0
 13. Heléna

  I 20 år. Jag gav mina lådor till dottern som flyttat hemifrån så jag skulle behålla dessa och ha dom i minsta dotterns rum under sängen med leksaker i så det inte blir så mycket grejer framme.

  0
 14. Helena Bertilsson

  1) I 20 år

  2) Under vintern översvämmas vårt kyliga gamla hus av filtar; det är ylle, fleece och lapptäcken högt och lågt. Mysigt och skönt att kunna vira om sig när det är som kallast men mindre skönt när våren kommer och man inte vet vad man ska göra av dem. Vanligtvis proppas garderober och skåp överfulla så ingenting annat får plats, men med dessa smarta lådor skulle problemet vara löst.

  0
 15. Julia

  1. I ca 20 år.
  2.
  Fyra lådor med fyra olika funktioner
  För en samlare med ett flertal kollektioner
  Som nu bor ihop med en “rensa och släng”
  Ja då förstår ni de diskussioner som förs om varje mojäng
  Första lådan åt mina fina skor
  Som just nu i svarta sopsäckar bor
  Andra lådan åt säsongernas olika kläder
  Till skillnad från sambon som har samma jacka, oavsett väder
  Tredje lådan åt pyssel och knåp
  Som just nu ligger inklämt i ett överfullt skåp
  Och fjärde lådan får än så länge stå tom
  För den får faktiskt (generöst eller?) fyllas av honom

  0
 16. Lina Eckerström

  1, 20 år
  2, Håller precis på att organisera förvaringen uppe på vinden. Alla barnkläder, ytterkläder och annan textil jag gärna inte har i papplådor. Jag behöver meeeer lådor så detta hade ju vart en fantastisk vinst.
  Givetvis hade även äldsta dottern fått en egen rullåda till allt sitt pyssel med 🙂

  Ha en fin 4:de advent!

  0
 17. Henrik

  I 20 år.

  Min fru garvar åt mig eftersom jag är så frusen. Men i min låda skulle jag ha;
  -Mina dunsockor.
  -Min elektriska värmefilt.
  -Mina kanintofflor 😀
  -Min värmedyna.

  Då skulle jag vara helt kittad genom kylans obehagliga överraskningar.

  0
 18. Ellen Aguirre

  1. 20 år!
  2. Ingen överraskning, julpynt och sängkläder!

  0
 19. Jenny

  1. 20 år

  2. De skulle vara perfekt för gästlakan

  0
 20. Charlotte

  Hej! Smartstore har funnits sedan mitten av 90-talet, dvs. i ca 20 år.
  Om jag vann skulle jag använda lådorna till bland annat mina verktyg som för tillfället tar upp all plats i min hallgarderob. Vore perfekt med bättre förvaring i min lilla etta!

  0
 21. Angelica

  1.20 år
  2. Eftersom vi bor trångt så skulle jag förvara sommarkläderna på vintern och tvärtom vinterkläder på sommaren i lådorna. Nu förvaras dom i förrådet där vi haft inbrott 2 ggr att det kryper in små äckliga djur i vanliga pappkartongerna i källarförrådet.

  0
 22. Silly Me

  1. Sedan mitten av 90-talet.
  2. Under sängen tänkte jag ha dem och förvara kläder i som jag inte använder just nu.

  0
 23. Michaela

  1. I mitten av 90-talet lanseras konceptet “SmartStore” så ca 20 år.

  2. Vinner jag lådorna har jag klurat ut att de passar perfekt som skoförvaring under det lutande taket i min kattvind, ett utrymme som är svårt att nyttja smart.

  0
 24. Gisela

  1. 20 år
  2. Dotterns leksaker som brukar vara utspridda över hela hemmet.

  0
 25. Malin

  1. 20 år
  2. Jag skulle behöva fylla ett par stycken med flytta hemifrån saker eftersom jag just nu planerar inför min första flytt hemifrån och försöker önska mig och samla ihop så mycket som möjligt! De andra två skulle fyllas med skokartonger med skor då både jag och mamma är skotokiga!

  0
 26. Malin

  Sedan mitten av 1990-talet, så cirka 20 år. Skulle förvara kuddar och täcken i dessa om jag vann.

  0
 27. Malin B

  1.sedan mitten på 90-talet
  2. Skulle ge dem till min pysseltokiga dotter som har ett väldigt litet rum med snedtak. De kan hon förvara pysselgrejer i under sin säng, ett utrymme som annars mest samlar damm o gamla strumpor för tillfället! 🙂

  0
 28. Malin B

  1.sedan mitten av 90-talet
  2. Skulle ge dem till min pysseltokiga dotter som har ett väldigt litet rum med snedtak. I dem kunde hon förvara sina pysselgrejer under sängen, ett utrymme som för tillfället mest samlar damm o gamla strumpor! 🙂

  0
 29. Mia

  1. 20år
  2. Tro det eller ej, jag tillhör de som inte samlat på mig så mycket saker. Min syster däremot… skulle bli överlycklig över att få undan lite leksaker, extrakuddar, täcken och liknade.

  0
 30. liselotte

  1. 20 år
  2. Mitt barnbarn skulle få ha sina leksaker i dem. Han och hans mamma har flyttat till en ganska liten lägenhet så det behövs lådor m.m till förvaring på bra sätt

  0
 31. Sofie S

  1. 20 år

  2. Allt möjligt. Skidkläder, foton, heminredning som inte får plats framme. Och hur härligt hade det inte varit att få packa ner julen i dessa lådor så det är ordning och reda till nästa år när allt ska fram igen.

  0
 32. Caroline

  1. 20 år
  2. Bikinis – jag har alldeles för många med tanke på det svenska vädret och har ingen bra förvaringsplats för dem.

  0
 33. Anneli Carina

  Hej
  1. 20 år
  2. Skulle skänka till min dotter som har ont om garderober o ha i sin källare till att förvara kläder o dyl
  GOD JUL

  0
 34. M

  1. Sedan mitten av 90-talet, alltså ca 20 år
  2. Jag skulle samla ihop allt (j****) lego som ligger o dräller o skadar mina fötter. En blå, en röd, en vit o en svart låda.

  0
 35. SofiaS

  1. Cirka 20 år.
  2. Kuddar och täcken till gäster.

  0
 36. Carina

  20år Jag skulle förvara mina ulltröjor

  0
 37. Desirée

  1. 20 år.
  2. Jag skulle förvara alla dessa småsaker som man har liggandes överallt då vi inte har någon bra förvaring till det, exempelvis; pyssel, garn, notböcker osv och rulla in dem under sängen för att enkelt kunna rulla ut dem när de behövs.

  0
 38. Anna

  1. 20 år har de funnits
  2. De blir förvaring under sängen och i skulle jag förvara våra sängkläder, plädar och förmodligen lite tekniska prylar.

  0
 39. Catrin

  1. Sedan mitten av 90-talet.
  2. Jag skulle förvara barnens teckningar i dem, samt pysselgrejer.

  0
 40. Titti skarp

  1. 20 år
  2. mina hobbysaker som lim,klister,saxar ,pärlor just nu ligger det på en hylla och samlar damm så vore kalas att ha lite ordning och reda
  hoppas på tur
  god-jul

  0
 41. Åsa

  Täcken & kuddar & filtar jag har till övers och till gäster.

  0
 42. Åsa

  1. 20 år
  2. Täcken, kuddar & filtar som jag har till övers och till gäster.

  0
 43. Camilla Sandmark

  1. I 20 år.
  2. Allt möjligt! Täcken, kuddar, vinterkläder,skor..Allt som är skrymmande och som används säsongsvis.

  0
 44. Christina

  1. 20 år.
  2. Jag skulle ha lådorna i min walk-in-closet, skulle passa perfekt.

  0
 45. Pernilla H

  1. Sen mitten av 90-talet, så ca 20 år
  2. Sängkläder, gardiner och dukar. Sånt som jag vill ha nära tillhands men inte se.

  0
 46. Anna

  1. Sedan mitten av 90-talet.
  2. Under sonens säng skulle jag förvara leksaker. Bättre med lego i en låda än under fötterna! Under min säng hamnar alla lakan och handdukar.

  0
 47. Elin Mo

  1. 20 år
  2.En gång för alla skall det bli ordning på sonens alla leksaker som ligger utspridda över vår lägenhet och senast i natt trampade jag på en legobit… Aj! Ordning gör gott för både kropp och själ !

  0
 48. Kim

  Smartphone lanserades i mitten av 90-talet, så ca 20 år.

  Perfekt vinst för oss som bor trångt. Jag skulle förvara sängkläder i ett par av dem och sen skulle de andra två flytta in till barnens rum och fyllas med Lego. Perfekt att bara ösa ner i och stuva in under sängen.

  0
 49. Kim

  Smartphone lanserades i mitten av 90-talet, så ca 20 år.

  Perfekt vinst för oss som bor trångt. Jag skulle förvara sängkläder i ett par av dem och sen skulle de andra två flytta in till barnens rum och fyllas med Lego. Perfekt att bara ösa ner i och stuva in under sängen.

  0
 50. Hannah

  1. I 20 år

  2. Jag skulle förvara dessa under sängen och fylla dem med alla de där kläderna som jag inte använder just nu men ändå inte kan förmå mig att lägga i ett kallt och smutsigt källarförråd.

  0
 51. MsSixten

  1. Sedan mitten på 90-talet så ca 20 år.

  2. Skor och kläder som har en förmåga att svämma över överallt hos oss =).

  0
 52. Sanna

  1. 20 år

  2.Dessa lådor hade varit perfekt för mig och dottern, vi skulle ta två var att förvara våra prylar i. För egen del skulle det nog bli en minneslåda att förvara alla minnen i som gamla fotoalbum, biljetter, brev etc. i då min gamla låda som består av en skokartong börjar bli för liten nu och det lätt kommer i damm då locket saknas. I dotters rum skulle vi ordna en låda för alla hennes pysselgrejer som klistermärken, färgade papper, speciella saxar osv. och det övriga två lådorna skulle nog rymma kläder som inte används för att rymma lite mer plats i garderoberna för rätt säsong.

  Kram Sanna

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


adulttorrent.org/search/Futanari