Fröken Frimans krig – Tsoydesign

Jag håller som bäst på att fnula på hur “lördagsgodiskategorin” ska se ut i år, och eftersom den gångna veckan i bloggosfären ändå i princip bara handlat om julklappar, nyårsdukningar och pynt så passar jag på att göra en specialare idag. Jag måste ju nämligen uppmana er alla att gå in och plöja båda säsongerna av  om ni inte redan gjort det. Så mycket vackert – och viktigt – att titta på!

Fixa Fröken Frimans stil – Tsoydesign

Min favoritmiljö är tveklöst butiken (ovan) – ljusblå väggar, ljusa snickerier, vita gardiner och rena himmelriket för förpackningsnördar som jag förstås. Jugendperioden gav dessutom upphov till mängder av helt makalösa lampor, googla på egen risk!
| | |

Lördagsläsning à la fröken Friman
– Miljöerna i serien är egentligen ett par decennier för tidiga för mig rent kunskapsmässigt, så för den som vill veta mer om stilen hänvisar jag till superproffset Clara som fixat ett helt fixa stilen-inlägg!
 – Via hittade jag också till denna spännande artikel om kvinnan som inspirerade till rollfiguren fröken Friman.

Translation: Swedish television series Fröken Frimans krig (Miss Friman’s War) is not only really good, it’s pretty too!

En kommentar

///////////////
  1. Jasmine

    Åhh! I love it! Some Downton Abbey fast skandinaviskt.

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


дженерик левитра

Барное оборудование