Häng tavlor med rak högerkant – 55 kvadrat – Tsoydesign

Foto: Anders Bergstedt/55kvadrat

2016 är året då jag en gång för alla får ordning på mina tavlor! Så just nu suger jag åt mig inspiration till höger och vänster, och precis som så fastnade jag för detta lite udda tavelhängartrick – häng dem vertikalt istället för horisontellt på väggen! Rak höger- eller vänsterkant, rejält med luft på andra sidan och vips har man ett blickfång som heter duga. Snyggt! (Resten av lägenheten hittar du !)

Häng tavlor med rak högerkant – 55 kvadrat – Tsoydesign

Translation: I like this clever way of hanging pictures!

#Etiketter
tavelvägg

2 kommentarer

///////////////

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.profvest.com

купить препараты для потенции в украине

виагра таблетки отзывы