Åh, jag har gått bet på att hitta ursprunget till dessa bilder, så om någon känner igen vilken mäklare de kommer ifrån får ni gärna hojta! Ville ändå visa dem eftersom jag tycker detta var en så fin lösning – apropå dagbäddarnas vara eller icke vara. Fina ur IKEAs senaste PS-kollektion blev här gavel till en enkelsäng, och känslan blir direkt mycket mer inbjudande! Ett fint sätt att “gömma” sängen om man bor litet, i en etta eller ett studentrum till exempel, och också ett mysigt sätt att piffa upp gästrummet.

IKEA PS 2014 fåtölj blir säng – Tsoydesign

Exakt hur sängen är gjord vet jag däremot inte, kanske har någon varit händig och byggt en förlängning till sittytan? Men enklast är ju att helt enkelt bara använda sidorna på fåtöljen och ställa dem runt en vanlig säng. Dagens snabbaste IKEA-hack!

IKEA PS 2014 fåtölj blir säng – Tsoydesign

Translation: Cool IKEA hack of the day: use the sides of the IKEA PS 2014 chair to frame your bed!

#Etiketter
dagbäddIKEA hack

En kommentar

///////////////
  1. Jenelle

    Jag håller med dig, verkligen smart lösning! Kan tyvärr inte hjälpa dig med mäklaren. 🙁

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .