Blå påsk – Ellos – Tsoydesign

Foto: Kampanjbild från Ellos

Så fort jag såg den här otroligt fina kampanjbilden från Ellos så blev jag sugen på att påskpynta helt i blått i år. Så fint! Och nu är jag ju ingen pysslare av rang, men som småbarnsmamma är det ju bara att finna sig i pysselhögtiderna. Alltså har jag gått på jakt efter fina blå pysselidéer, här är mina favoriter!

Marbled DIY Easter eggs – Alice & Lois – Tsoydesign

Marmorkänslan kan ju få hänga med in i påsk, men i indigoversion! visar hur man gör.

Blå påsk – Tsoydesign

Dessa alldeles magiska ägg skulle jag vilja servera precis så här – i en enkel grå äggkartong. Jag gissar att  det krävs lite övning innan toningen blir så här perfekt, men har i alla fall instruktioner!

Blå påsk – Emma von Brömssen – Tsoydesign

har förstås helt fantastiskt fina egendekorerade ägg till påsk. Kika och inspireras!

Blå påsk – Tsoydesign

Tunna band eller tygremsor i småmönstrade blå textilier lindade tätt, tätt runt äggen blir ett fint pyssel till påskriset. Via .

Blå påsk – Tsoydesign

Den här lite lyxigare versionen av “naturliga” ägg föll jag också för – fina ljusblå nyanser och så lite stänk med guldfärg på (dra med tummen över en pensel). guidar!

Blå påsk – Tsoydesign

Såna här ägg brukade jag och mamma göra när jag var liten – att färga med bland annat bär, lök och andra naturliga färgämnen och klämma fast blommor och blad mot skalet (nylonstrumpor är fiffiga att dra runt för att hålla allt på plats). har gjort dessa fina.

Blå påsk – Tsoydesign

Det näst sista pysslet är det svåraste … Här är det inte så mycket instruktioner att följa, utan bara att måla äggen mörkblå och sedan gå lös med supertunn pensel och vit färg (eller vit magic marker). Bara din egen fantasi (och hur stadig du är på handen) avgör. Bilden är från .

Blå påsk – Tsoydesign

Och så avrundar vi med något busenkelt! Ta reda på försiktigt knäckta skal (eller misslyckade urblåsta) ägg och sätt en liten blomma i. Just här var det tallriken som fick stå för det blå, men det funkar ju också att placera en blå blomma i – en pärlhyacint till exempel. Bild .

Translation: I want an Easter in blue this year!

#Etiketter
DIYpåskpyssel

2 kommentarer

///////////////
  1. Annika

    Så många vackra ägg! Hoppas jag kan få till något pyssel själv.

    0
  2. Emelie

    Åh så fina bilder. Jätte härliga färger ???

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


https://steroid.in.ua

оросители для полива

http://divanok.com.ua