Banner
Foto Thesecondlunch.com – Tsoydesign

Foto: Thesecondlunch.com

Nejdå, jag hade inte tänkt kasta in handduken riktigt än – jag har ju faktiskt fler besökare nu än jag någonsin haft under de 8,5 år jag hållit på med den här bloggen. Men jag stötte på en så intressant text av Decor8 häromdagen, att den får stå i ensamt majestät som lördagsgodis idag. (Ja, den är egentligen ett marknadsföringsinlägg för Decor8-Hollys e-kurs, men oavsett om den intresserar dig kan jag varmt rekommendera att läsa hela texten!)

Trevlig lördag!

Translation: Read Holly/Decor8:s interesting post about the future of blogging and blog power!

2 kommentarer

///////////////
 1. Emma

  Ååå vilket fint påslakan ?!! Var är det ifrån (: ??

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Ingen aning då jag lånatbilden, men du kan säkert hitta liknande på tex H&M home. 🙂

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


В интеренете нашел популярный веб портал на тематику акриловые краски купить http://kompozit.ua
101binaryoptions.com/raceoption-review/