Banner

Jag har just nu en period då jag ständigt är sugen på att testa nya saker! Tyvärr har den sammanfallit totalt med en ganska kaotisk jobbperiod där resor, deadlines, projektarbete och välgörenhet ska samsas med förislämningar, renoveringsplaner och öh, livet. Ja, ni hör ju. Det kanske inte riktigt är läge att testa projekt som detta prick just nu, men skam den som ger sig. Jag får väl spara mina inredningscravings allt eftersom här i bloggen och hoppas på större luckor i kalendern fram över. Tills vidare kanske någon av er är sugna?

Dos Family – sovrum – Tsoydesign

Foto: Jenny Brandt/DosFamily

Dagens craving är inspirerat av DosFamily-Jenny, som ska ge sitt sovrum en makeover. Hon började med att måla vägg och sängbord supermörkt, och bjussade på en sneakpeak mid-makeover. Så himla fint! Särskilt med den guldiga Tord Boonje-lampan (som även jag har) som utropstecken mitt i. Behöver jag säga att jag är sugen på att måla möbler och väggar i samma färg nu?

Translation: I love the way Jenny from DosFamily painted the lower half of her bedroom wall and the bedside table a really dark grey. Best thing? The golden Garland light is the icing on the cake!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Анастовер купить

киев ремонт квартир