Banner

I fjol var jag hemma hos Janniche som driver Blogga i Bagis och fotade hennes nyrenoverade badrum för ett gäng tidningar. Och då fick jag ju chansen att se lite mer av hennes hem i verkligenheten – lyllo mig! För det är otroligt fint, och dessutom inte sällan inrett med prisvärd design så att det blir lättare att låta sig inspireras. Jag snodde ihop ett litet “sno stilen”-kollage på Bagistema, och förutom kuddarna (där ett par hunnit försvinna ur sortimentet så att jag fick ersätta dem med liknande) så är det alltså rätt grejer!

Sno stilen: Blogga i Bagis

Taklampa | Överkast | Vägglampa | Vas | Örngott | Randigt kuddfodral | Prickigt kuddfodral | Väggfärg | Poster

Translation: I love Janniches home, and here’s how to get her style!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Вы можете www.220km.com.ua у нашего менеджера.
подробнее biceps-ua.com

Узнайте про нужный веб портал , он описывает в статьях про tokyozakka.com.ua.