Det här fina stylingknepet av Team Sarah Widman (i ) måste ändå få ett blogginlägg. Ingen aning om hur väl boken verkligen håller dörren på plats, men visst var det ett charmigt sätt att använda en sliten bok man inte tänker läsa fler gånger? (Foto Cim Ek för Alvhem mäkleri.)

Bok som dörrstopp – Alvhem – Tsoydesign

Jag måste nog visa ett par snapshots till från lägenheten också, med fler fina stylingknep:

Stylingknep Alvhem – Tsoydesign

Glas i olika toner på rad, och så bomullskvistar som kontrast mot det hårda och blanka.
Stylingknep Alvhem – Tsoydesign

Less is more! Observera konsten – av det pyttiga slaget.Stylingknep Alvhem – Tsoydesign

Och att hänga upp fina plagg på väggen är ett tips jag aldrig ledsnar på. Fint med vackra kimonos i det bohemiska hemmet, 50-talsklänningar i retroläggan och en krispigt vit skjorta som här i designhemmet.

Och färgskalan är ju ett tips i sig. Så nyfiken på hur länge det beige och bruna kommer att hålla!

Translation: Love the styling in this apartment, with a book for doorstop, glass vases in the window, tiny artwork and a crisp white shirt as a decoration on the wall.

#Etiketter
dörrstopp

2 kommentarer

///////////////
 1. Nini Tjäder

  Smart dörrstopp. Såg den någon annanstans oxå. Men man måste ju ta en bok man ändå tänkt sig kassera/lämna till Myrorna/ ge bort till någon som bättre behöver den. Jag är i princip emot att använda böcker till annat än att vara just böcker… Jag har respekt för orden som står i dem och mödan som författaren lagt ner på att skriva boken. Böcker ska i första hand läsas. Men att ha den som dörrstopp är en bättre idé än att riva ur sidorna och tapetsera med dem exempelvis…

  0
 2. Katja

  Om du har några rekommendationer/platser eller något roligt som händer i Stockholm/ gå till och vara med på! Exempel någon bra event/ställe att besöka/eller aktivitet så låt mig veta. Tycker om att testa nytt.

  Om du vet/ser/hör något intressant ang jobb. Söker inom design, nått yrke som skulle passa mig, indredning, foto, cafe/restaurang. Innan jobbat som Frukostservis. Så får du gärna tagga mig eller tipsa!

  Maila isf till: [email protected]

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .