Banner

Den här lägenheten snurrar som en balettdansös i bloggosfären just nu, så ni har garanterat sett den förut. Men jag tycker ändå den är värd ett Tsoydesign-inlägg, mest för de fina detaljerna! Här är de fem inredningstrix jag tar med mig från denna drömlägga, stylad av Bathazarinterior:

Bygga halv vägg –ESNY – Tsoydesign

Bygg en halv vägg

Är man lyckligt lottad och har rum stora som detta så ska man inte klaga, men för att göra det lite mer lättmöblerat och mindre “ödsligt” kan man göra som här och bygga en halv vägg som avdelare. Ljusflödet störs inte, men vips har man något att möblera mot och det blir blir lättare att skapa rum i rummet.

Inbyggda hyllor i badrummet – ESNY – Tsoydesign

Skapa nischer och inbyggda hyllor i badrummet

Inget man gör i ett nyrenoverat badrum så klart, men om man ändå ska renovera så är det här inte alls en dum idé att ta fasta på i planeringen. Särskilt om man har tokiga rördragningar och konstiga vinklar att ta hänsyn till – utnyttja dem! Hellre ett badrum som blir liiiite mindre men välplanerat än att maxa ytan och sen ändå inte kunna möblera som man vill.

Mattor för att skapa rum i rummet i öppen planlösning – ESNY – Tsoydesign

Skapa rum i rummet med mattor

Återigen den öppna planlösningens dilemma – hur skapar man ombonade, mysiga rum i en … hangar? Jo, med mattor! Ögat bygger nästan själv väggar runt respektive “rum” när mattan skapar basen. Ta i från tårna, mattorna måste vara STORA och räcka en bit utanför möblemanget om detta ska funka.

Bokhyllor i nisch och skjutdörrar – ESNY – Tsoydesign

Spara utrymme med skjutdörrar

Här är det egentligen två tips i ett – den snygga skjutdörren in till sovdelen som gör det lättare att möblera eftersom man inte behöver ta hänsyn till dörrens svängradie är ett supertips framför allt i små bostäder. Men jag gillar också den platsbyggda hyllan bakom pelaren

Vridbara spotlights i taket – ESNY – Tsoydesign

Sätt (rörliga) spotlights i taket

Infällda spotlights i taket passar bäst i hall eller badrum kan jag tycka, men den här lösningen är faktiskt riktigt schysst just för stora, öppna planlösningar där man kan behöva rikta hit och dit för att skapa lite intressantare ljus i det stora rummet. Riktbara är grejen, och på en sån här skena är det lätt att fästa så många spottar man behöver.

Translation: 5 great ideas from the most hyped apartement for sale in Stockholm right now!

7 kommentarer

///////////////
 1. köksblandare svart

  snygga bilder

  0
 2. IP

  Jag älskar din blogg och läser den varje dag. Jag känner dock att jag vill komma med lite konstruktiv kritik för jag blir tokig på formatet när du gör längre inlägg med textstycken som hör till en viss bild eftersom texten är närmare den bild det INTE handlar om. Varje gång blir jag förvirrad någonstans i mitten och måste börja om. Typ – “vadå skjutdörrar, det finns inga skjutdörrar på den här bilden.” och så scroll, scroll upp igen. Varför inte ha den tomma raden efter textstycket? Eller åtminstone ha tomma rader både ovanför och nedanför texten.

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Förstår dig, IP! Det knasiga är att det inte ser likadant ut för mig när jag gör inläggen som det gör när de är publicerade – för mig är det luft på rätt ställen och därför glömmer jag ofta att dubbelkolla hur det ser ut live när inläggen publiceras (särskilt med tanke på att jag ofta har gjort tidspublicerade inlägg). Jag önskar att jag kunde styra formateringen själv, men det är Sköna hems mall och jag får liksom bekämpa den lite för att upplägget ska bli logiskt – vilket jag inte alltid kommer ihåg. Dessutom är bildtextfunktionen lite buggig just nu vilket gör att jag undviker att skriva bildtexter helt, och de styr också formateringen vilket gör att när jag skippar dem så blir det lite knas. Men jag hör vad du säger och ska försöka bli bättre på att kolla!

   0
   1. IP

    Tack Maria, extremt gulligt av dig att ta dig tid att svara på min något pedantiska kritik. Tack för superbra bloggande och all inspiration över många år.

    0
    1. Maria/Tsoydesign

     Ah, men jag tycker ju att det är toppen med konstruktiv feedback så att er läsarupplevelse blir så bra som möjligt, så stort tack för att du tog dig tid att kommentera! Och för jättefint beröm förstås! 🙂

     0
 3. Anna

  Stylingen i den här lägenheten står @balthazarinterior för 🙂

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Tack Anna, jag lägger till!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


цены на строительные работы

https://rbt.com.ua