God morgon! Den här lördagen tänkte jag helt enkelt bjuda på en liten önskelista, eftersom dessa fyra saker snurrat runt i mitt huvud ett tag och det börjar bli dags att spara dem där jag kan hitta dem senare – nämligen i bloggen. Det vankas nytt online-konstgalleri och andra finheter. Trevlig lördag!

Vas Smaelta, Iceicebaby Martin Bergström, Ostindia Floris och Tumble vas – Tsoydesign

1 | På pressdagarna förra veckan stötte jag bland annat på för mig nya märket , vars coola glasvaser fångade inte bara min uppmärksamhet. In på vasönskelistan, med dig!

2 | Efter att ha skrivit flera reportage om jubileum så känns det naturligt att de nya delarna till Ostindia Floris också fastnar på näthinnan. Urfina bilder stylade av och fotade av .

3 | Duktiga fotografen som jag jobbat en del med under mina år på modemagasin har startat konstshoppen , där tanken är att lyfta handplockade konstnärer som får sälja verk i små upplagor till rimliga priser. Mer konst till folket, utan att det blir massproduktion för det. För er som dreglat över Martin Bergströms kommande IKEA-kollektion kan det vara värt att nämna att hans verk  till exempel finns i Louises shop, i en upplaga på 80 ex.

4 | Och så är jag ju inte mer originell i min smak än att s superfina Tumble var omedelbar förälskelse – tipstack till !

Translation: Four amazing thins on my wish list right now! 

Kommentera


подробнее

ссылка

подробнее