Banner

Åh, det här tycker jag är en så briljant idé! Just vi råkar faktiskt ha skippat internet i vårt sommarhus, vi hankar oss fram på mobilen om vi måste kolla upp något men i övrigt tar det inte direkt emot att vara offline i några veckor om året. Men har du ett gästrum och släktingar på besök så tycker jag detta är ett väldigt härligt sätt att hälsa dem välkomna, och kanske världens enklaste DIY-projekt.

Printable wifi – Tsoydesign

Just detta kort går att skriva ut gratis härifrån, annars finns också en hel drös att välja på här. Och är du kreativt lagd så fixar du så klart ett eget! Rama in och häng upp på väggen, ställ i ett fint ställ på sängbordet eller låt det ligga löst som på bilden.

Translation: A wifi card is the cutest way to greet your guests!

En kommentar

///////////////
  1. Hanna

    Vilken kul idé!

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.adulttorrent.org/details/pandemonium_slash_princess_sakura_sakura_sword_hime_gentle_and_kawaii

автоматический полив киев

http://aqua-room.com.ua/ochistka-bytovoj-vody/kompleksnye-filtry/