Det här med nybyggda hus har jag alltid varit väldigt kluven till. Jag är faktiskt uppväxt i ett sådant, min mamma och pappa köpte en tomt när jag var nyfödd och smackade upp en (ganska standardmässig) trävilla på den. Kanske är det därför jag själv alltid föredragit hus med lite mer historia, och idag äger jag en över 80 år gammal villa och ett 116 år gammalt sommarhus.

Rever & Drage – Tsoydesign

Men så snubblar jag ibland över något som är så rasande snyggt att jag verkligen förstår varför man kan vilja satsa på nybyggt. Norska arkitektbyrån ligger bakom dessa fantastiska fritidshus och förstå vilken lycka att få vakna upp i den miljön, med den utsikten och hoppa i den poolen på semestern! Inspiration för blivande husbyggare (eller emigranter) kanske?

Rever & Drage – Tsoydesign

Här skymtar en äldre grund från 1950-talet under husen, så på sätt och vis är det ju hus med historia ändå – trots att det är nytt. Rever & Drage – Tsoydesign

Älskar de halsbrytande vinklarna, och att det inte är vitmålat invändigt!Rever & Drage – Tsoydesign

Utsikten! Fönster från golv till tak gör att just det här huset kanske inte är för höjdrädda …Rever & Drage – Tsoydesign

… eller småbarnsföräldrar, ehum. Jag hade nog satt dit ett räcke ändå. Rever & Drage – Tsoydesign

Gillar också de supercoola fasaderna, så snyggt!

Translation: These amazing summerhomes in Norway makes me want to move abroad …

#Etiketter
bygga nyttsommarhus

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.fashioncarpet.com.ua

стероиды купить