Ibland hittar man de mest oväntade guldkorn när man googlar. Som häromdagen när jag var på jakt efter något helt annat och hittade dessa superenkla och jättefina nyckelringar med monogram med tillhörande DIY-instruktioner:

DIY nyckelring av fimolera – Tsoydesign

De är gjorda av utkavlad och utstansade med en liten form – jag gissar att vilken liten kakform som helst funkar.

DIY nyckelring av fimolera – Tsoydesign

Så enkla och så snygga! Jag skulle vilja ha ett gäng, de passar ju även att sätta fast på väskor till exempel. Och struntar man i monogrammet så kan man ju istället märka upp BIL, STUGA, BRF eller vad man nu har för behov.  finns alla instruktioner och massor av steg-för-steg-bilder.

DIY nyckelring – Tsoydesign

Translation: Supereasy and very nice keyrings made of fimo clay.

 

#Etiketter
DIY

3 kommentarer

///////////////
 1. Maria

  Var får man tag på det som behövs till detta i Sverige?

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Maria, fimolera har jag länkat till Panduro, finns garanterat hos alla pysselbutiker. Som form kan du ju använda vad som helst i lämplig storlek, ett snapsglas eller liknande. Bokstäver att stansa med finns också på pysselbutiken.

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.best-cooler.reviews/yeti-coolers-on-sale/

profshina.kiev.ua/rosava

Предлагаем купить шторы у нашего менеджера.