Då var det dags igen, hörni!

Skor

Birkenstock – Tsoydesign

Foto @mija_mija/Instagram och okänd

Okej, so this happened. Och jag skyller allt på . Jag har inte burit Birkenstock sedan jag jobbade på bokhandel när jag var 19, men efter att ha svurit gång på gång över att alla mina sandaler krävde flera moment för att få på sig när jag bara vill springa ut och hämta posten så insåg jag att hon ju har helt rätt. De är sjukt sköna, sjukt praktiska och om inte supersnygga så åtminstone tiotusen gånger mer eleganta än foppatofflor.

Material

notPerfectlinen – Tsoydesign

Nä, jag är verkligen inte less på linne än – tycker att det är det bästa som finns. Inte minst på sommaren. Jag investerade i två herrskjortor i linne nyligen och vill knappt ha något annat på mig. Och så hittade jag till häromdagen och oj, så mycket fint! Perfekt urtvättad färgskala!

Citat

Citat Be the energy you want to attract – Tsoydesign

Det här är så sant, gång på gång får jag det bekräftat att jag trivs bäst i miljöer där andra har samma inställning som jag. Vi behöver inte tycka lika om allt, absolut inte, men att ha ett öppet sinne, gå in i saker med en positiv inställning och att kunna ändra åsikt är tre egenskaper som jag tycker om. I höst ska detta bli mitt mantra i jobbsituationer.

Frisyr

Emma Elwin hår – Tsoydesign

Jag klippte av mig håret för en månad sedan, så nu har jag inte längre lika långt svall som . Och jag trivs toppen med den kortare sommarfrisyren! Men jag blev ändå inspirerad av Emmas enkla, fina hårspänne – perfekt för att göra en enkel vardagsfrisyr aningens härligare.

Projekt

Särö matta från Himla – Tsoydesign

Jag får nog inse att mitt nästa projekt måste bli mattor. Vårt sovrum behöver som bekant en för att gosa ihop rummet lite, det är aningens för stort (efter att en tidigare ägare rivit en kattvind för att öppna upp ut till en balkong) och det blir väldigt mycket tom golvyta kvar. Och nu, när vi fått nytt golv i vardagsrummet, är det nog dags att äntligen ersätta det gråvita koskinn vi bokstavligen slitit ut. Två mattor i 230 cm-klassen ska hittas alltså, puh. Jag funderar på enkla, fina  till vårt sovrum, någon som har den och kan rekommendera den?

Hållbart

Hållbart Bemz Respect – Tsoydesign

När jag städade kontoret inför semestern hittade jag det lilla gåvobevis jag fick när jag satt med i juryn för Bemz Design Award tidigare i år. En kudde ska trevligt nog hämtas ut, och då tänker jag passa på att välja en från 

Translation: List of the month!

12 kommentarer

///////////////
 1. Johanna

  Birkenstock-sandaler är mina favoriter, jag har haft dem som arbetsskor (jag jobbar på sjukhus) i 25 år. Jag har slitit ut några par:-)

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Jag hade dem senast när jag jobbade på bokhandel efter gymnasiet och stod eller gick hela arbetsdagarna så jag förstår dig! 🙂

   0
 2. Mia

  Jag har haft två särö men tyvärr höll de inte så bra. De både bleknade väldigt mycket och snabbt och sen flyger fransarna av efter bara några veckor. Varje gång jag hade skakat dem var trädgården full av små franstrådar. Lät en kvinna väva trasmattor till oss i stället. Känns som att de kommer hålla för alltid. Tack för en fin lista!

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Oj, det låter ju inte alls bra! Tack för varningen, jag undrar om du hade oturen att få måndagsexemplar eller om de faktiskt är lite risiga i kvaliteten – såg att en annan kommentar var mer positiv till dem….

   0
 3. Oddsends.se

  Men ja! Köpte mina första Birkenstocks i år och jag älskar dem jag med. Jag gissar att det är lite extra mycket “skönheten ligger i betraktarens öga” där. Jag tycker att de funkar lika snyggt med jeans som med sommarklänning. Angående matta Särö från Himla så vet jag att Julia K ( Metro mode Home) har dem och har sålt dem och jag vet att hon älskar dem just för att de går smidigt att tvätta också.

  Önskar dig en fortsatt fin helg! / Terese

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Visst är de skööööna? Och tack för åsikt om Särö, det verkar vara lite blandade åsikter om dem dock så jag avvaktar lite till tror jag…:-)

   0
 4. Erika

  Hej! Har haft särö i olivgrön och grå och de blir extremt solblekta fort tyvärr..

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Åh, vad trist att höra Erika – tack för varningen! Jag får nog leta vidare …

   0
 5. Angelica

  Mitt favorit inlägg på hela månaden!
  Heja dig!

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Vad roligt att höra, Angelica!

   0
 6. Sara

  Jag har en stor Särö i just den färgen som på bilden, jättefin! Måste dock hålla med om att den solblektes ordentligt och väldigt fort. Skulle nog inte rekommendera den om man tänkt ha den i ett ljust rum iaf, tråkigt då den blivit ljust beige istället för den fina färgen den hade som ny.

  0
 7. Therese

  Vi har särö i större såväl som mindre format och fullkomligt älskar dem! Har i turkos/grönt och de håller färgen superfint.

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


пластиковые паллеты

читать дальше на сайте eva-mebel.com.ua

www.budmagazin.com.ua