God morgon! Det här rör sig i min sömniga semesterhjärna just nu.

On my mind – Husligehter

Jag måste säga att den här soffan från har nåt som definitivt faller mig i smaken. | Markslöjds lampa  är smartare än den ser ut – den har ett USB-uttag så man kan ladda telefonen. Denna hade ju varit perfekt vid skrivbordet på kontoret. | Och så kan jag inte riktigt släppa Brostes fina , jag fingrar på dem varje gång jag ser dem.

Translation: Three things on my mind right now.

#Etiketter
sammetssoffa

7 kommentarer

///////////////
 1. Nini Tjäder

  Soffan ser fin ut, men jag har alltid undrat hur så smala ben i längden håller för tyngre personer och/eller om man kastar sig ner i soffan i full fart…
  Men den där lampan skulle jag inte tacka nej till. Jättefin.

  0

 2. Emelie

  Oj så mycket fina godingar♥ Tokgillar soffan som du säger? Kram

  0

 3. Sara

  Jag köpte Brostes tallrikar för drygt ett år sedan (blandade Nordic sea och sand) och kan bara rekommendera! Har hållit fantastiskt bra för vassa knivar, diskmaskin och småbarn som tappar dem i golvet. Tack för inspiration vad gäller soffan, den hamnade rask på listan över möjliga tänkbara kandidater då vår nuvarande ska bytas ut!

  0

 4. LIVSGLITTER

  Soffan var underbar, dras väldigt mycket mot gråa toner just nu, kanske för att det börjar gå mot höst. Nu ska jag kika in ditt inlägg om sticklingar här nedan! 😀

  0

 5. Johanna

  Men alltså klockan! Hello instant looove! Vet du vad det är för klocka och var man kan få tag på den?

  0

  1. Maria/Tsoydesign

   Jag vet tyvärr inte, Johanna – men håller med! Kolla med Markslöjd vem som stylat bilderna och kontakta stylisten!

   0

   1. Johanna

    Tack så mycket för svaret. Ska göra det.

    0

Kommentera


www.alex-car.com.ua/cart/mark/all/all/all/302

обращайтесь

автоматический полив