Banner

Åh, jag vet. Det är renderade bilder och i en renderad verklighet skiner alltid solen genom nyputsade fönster, det finns inget damm och allt är nypolerat och oskrynkligt. Och just därför är det så tacksamt att få drömma sig bort till exempelvis Oscar Properties Nybrogatan 19 för en stund, eller hur? Till exempel när ens egen verklighet består av megaförkylningar och tvättberg …

Nybrogatan 19 – Oscar Properties – Tsoydesign

Fint att ta med sig härifrån: Den jämna belysningen under köksskåpen, mixen av öppen och stängd köksförvaring, golv-till-tak-gardinerna och fiskbensparketten!Nybrogatan 19 – Oscar Properties – Tsoydesign

Hotellkänsla på detta fina sovrum med en suite-badrum, walk in closet och ett litet skrivbord. Den stora mattan under sängen är min dröm just nu – jag måste hitta rätt matta bara …Nybrogatan 19 – Oscar Properties – Tsoydesign

Älskar att den monokroma ljusgrå färgen går precis i linje med överkanten på dörröppningarna och att resten sedan målats vitt. Att ha lyxen att kunna ha helt stängd förvaring bakom köksön så att intrycket blir lugnare är också ett i kanten.

Nybrogatan 19 – Oscar Properties – Tsoydesign

Ännu en megamatta att drömma om. Fint med den stora spegeln som ger liv åt rummet, och så en drömlampa på golvet – eller vad säger du, Helena?

Translation: Oscar Properties sure knows how to sell dreams through rendered pics. How lovely is this?

7 kommentarer

///////////////
 1. Drömhus Helena

  Tack Maria för det mest magiska hem jag sett på väldigt länge!!! Jag får nästan andnöd ??? Och ja, lampan är så sjukt välkommen hemma hos mig, ska vårda den som en bebis, hihihi! Kram

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Förstår det, den är FANTASTISK! 😀

   0
 2. Tove

  Oscar Properties har fantastiska objekt men önskar att det skrevs lite mer om deras bostadsrättsföreningar med (på lång sikt) svajjig ekonomi . Flera av föreningarna de säljer har haft belåning på över 20.000/kvadrat, även om man får räkna med hög belåningsgrad på nybyggt är det rätt magstarkt kan jag tycka. Men att skapa fina lägenheter, det kan de verkligen.

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Tove, det kan säkert finnas anledning att granska bostadsbyggandet och medföljande bubbla i sömmarna generellt och det är jätteintressant att du lyfter frågan. Jag känner dock inte att Tsoydesign är riktigt rätt forum, jag skriver om inredning snarare än byggbranschen, men en puck för tex Dagens Industri är det ju onekligen.

   0
   1. Tove

    Såklart! Var inte menat som kritik mot dig utan mer en generell iakttagelse hur de så ofta höjs till skyarna (även av DI – de tjänar ju onekligen pengar och det har uppmärksammats..). Inspirera med sin inredning och design gör det ju verkligen 🙂

    0
    1. Maria/Tsoydesign

     Ingen fara Tove, tog det inte som kritik alls! Och du har ju rätt, ibland höjs ju något till skyarna lite onyanserat!

     0
 3. Yvonne

  Är det någon som vet märke eller varifrån pallarna i förgrunden är?

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://kompozit.ua

www.thailand-option.com/