Sommartid har det blivit lite tradition att kolla på Sommar med Ernst, inte för att jag nödvändigtvis håller med om hans stilval (och jag håller verkligen med om att han och snickargänget går för hårt fram rätt ofta), utan för att vi helt enkelt inte har så många kanaler att välja på och tar det som bjuds …

Lindesby hytta, Sommar med Ernst – Tsoydesign

Foto Mäklarbild från Husman Hagberg

Det här huset, , från 2010 års säsong minns jag himla väl och blev väldigt förtjust i – den coola arkitekturen, forsen som strömmar förbi utanför fönstren och takhöjden förstås. Och nu är det ! Så den som är sugen på att flytta till Nora har ett riktigt guldläge just nu …

Lindesby hytta, Sommar med Ernst – Tsoydesign

Lindesby hytta, Sommar med Ernst – Tsoydesign

Translation: This cool house, famous from the Sommar med Ernst tv show, is for sale.

4 kommentarer

///////////////
 1. sandra

  hårt fram rätt ofta….hur menar du?

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Sandra, läs Claras krönika som jag länkar till så blir det begripligare. Och jag menar inte att han ALLTID gör så, men ibland kan det bli lite väl mycket “blåsa ur” och börja om över Ernsts renoveringar – hur mysiga de än är att titta på.

   0
 2. Mme Fellini

  Håller delvis med Clara och dig men några vill kanske föra in 2000-talet i övergivna byggnader, heja Ernst.

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Mme Fellini, jag menar inte att han alltid gör det som sagt, men ibland kan jag tycka att Ernsts visioner går ut över byggnaden på ett sätt som inte alltid tar hänsyn till dess ursprung. Jag tycker dessutom absolut att man kan föra in liv i övergivna byggnader utan att blåsa ur dem helt och börja om. Ibland går vissa delar inte att bevara så klart, då måste man ersätta med nytt, men går saker att bevara så är det ju magiskt att få gå på till exempel originalgolv. “Det sitter i väggarna” är ett program som bevisar att det går att renovera med omtanke, och Underbara Claras eget hem är ju också ett bevis på att man kan renovera med utgångspunkt från hur huset sett ut – och sedan modernisera det som behövs.
   Däremot tycker jag Ernst är en underbar tv-figur, så jag ser både för- och nackdelar med hans program.

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


farm-pump-ua.com/testover-e.html

cost roof replacement Providence

газовые горелки для котлов