Åh, detta måste jag ju bara visa er. StudioElwa-Elin har gjort en så fin luftballong till barnrummet av en liten och en rislampa (hennes är köpt på loppis, men såna finns ju ) – superenkelt och alldeles ljuvligt fint!

DIY luftballong – Studio Elwa – Tsoydesign

Foto Elin Wallin/Studio Elwa

Ballongen är bara ett av många fina DIY-projekt och roliga idéer i detta fina barnrum, och Elin har nu gjort ett där hon skrivit ner var alla godsaker kommer ifrån eller hur de är gjorda. Ett riktigt superrecept för den som vill inreda barnrummet, helt enkelt. Kika !

Translation: Great balloon DIY for the kids’ room! And Studio Elwa has listed pretty much everything in her kids’ stylish room, just copy and paste!

En kommentar

///////////////

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.renault.niko.ua

У нашей фирмы важный сайт , он рассказывает про шторы нити.
автоматический полив цена