Idag har jag susat hela vägen ut på Ingarö för att göra ett festreportage i strålande höstsol, ingen dum start på dagen! Det här måste dessutom vara den härligaste septembermånaden i mannaminne, no? Det firar vi med tre finfina inspirationslänkar med helt fantastiska bilder – bara att klicka sig runt och mysa.

Bästa höstfrukosten

Granola – Tsoydesign

Styling Nathalie Myrberg Foto Matilda Hildingsson – Babes in Boyland för Livet hemma

Den här underbara bilden påminde mig om att jag borde göra egna granola igen, det var faktiskt ett par ÅR sen sist. Det är ju så gott! Här hittar ni mitt bästa recept, och är receptet som hör till bilden.

Jenny & Beata

Silversmed Beata Svensson  Dos Family – Tsoydesign

Foto Jenny Brandt

Dos Family-Jenny har gjort ett så fint om silversmeden – fantastiska bilder som ger ett sug efter att lära sig ett hantverk!

Kafébord i marmor

Kafébord eller cafébord i marmor – Fantastic Frank – Tsoydesign

Foto: Mäklarbild Fantastic Frank

När vi lade om golvet renoverade vi samtidigt bort ett element som satt illa till med tanke på att vi i framtiden vill vända på hela vårt kök. Så nu är det plötsligt lite plats (läs: tomt) precis under fönstret, och där blir jag sugen på att sätta antingen ett antikt litet slagbord som kan extraknäcka som arbetsyta när det behövs – eller ett fint cafébord med gjutjärnsfot och marmorskiva. Vi har inte matbordet inne i köket, men man vill ju kunna ha sällskap medan man lagar mat och då är det ju trevligt med ett litet bord och en stol. Bilden från hamnade på sidan för kafébordet …

Translation: Three things on my mind right now. Café table with marble top, homemade granola and silver smith Beata Svensson.

En kommentar

///////////////
  1. Märta

    FYI så ligger det ute exakt ett sånt litet cafebord på blocket just nu!

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


chemtest.com.ua/chromatographia