Minns ni det här inlägget? Jag tipsade om fina konton om keramik, efter att själv ha blivit lite besatt av dem. Och hantverksmyset fortsätter här – med träkonst!

Wooden & Wowen – Alex Devol

Wooden & Wowen – Tsoydesign

driver kontot och här får man se inte bara smäckra träskedar och spännande vaser i trä utan också vad man kan göra med trä som bas. Den vackra gröna skålen är till exempel en bronsavgjutning av en träskål. Superinspirerande! Sen har killen magisk hand med djur också, kontot är kryddat med bilder på när han vandrar i en helt fantastisk natur och matar vilda djur ur handen. Alex har dessutom en tam igelkott – med ett !

Grain & Knot – Sophie Sellu

Grain and knot – Tsoydesign

Londonbaserade () gick en kurs i träsnideri för tre år sen och blev så hooked att hon nu tre år senare arbetar med trä på heltid. Hon håller egna kurser och säljer ett fåtal produkter på hemsidan, men jag gillar ju att bara få titta på alla fina bilder på sammetslent trä också.

Luke Hope – Hope in the Woods

Hope in the woods – Tsoydesign

Min solklara favorit är (). Förutom att jag är helt förälskad i hans skedar, särskilt de superlångskaftade, så tar han så otroligt fina stilleben med de skulpturala träslevarna och vackra skuggspel. En del av de fina skedarna finns i shoppen på hans hemsida, men tyvärr inte det fina fatet i mitten på översta raden som påminner om fantastiska trähantverk. Kanske i framtiden? Hur som helst, Lukes konto är en ren fröjd för ögat – och hans hantverk likaså.

Translation: Three woodcarving masters and their beautiful accounts. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.best-cooler.reviews/

http://best-cooler.reviews

www.np.com.ua