Fortfarande med två dagars fördröjning, men i torsdags åkte jag i alla fall till Göteborg över dagen för lite spännande möten och hann också med lite inspiration och shopping.

Artilleriet Kitchen – Tsoydesign

Foton: Maria Soxbo/Tsoydesign

When in Göteborg … Jag hade inte så himla mycket tid på mig, så förutom ett snabbt stopp på NK och blev det för hela slanten. Både huvudbutiken och Kitchen har jag ju besökt förut, men den här gången hade jag ett speciellt ärende som ni får veta mer om lite längre fram när köket börjar arta sig. Dessutom är det ju inspiration deluxe att kika in här!

Artilleriet Kitchen – Tsoydesign Artilleriet Kitchen – Tsoydesign Artilleriet Kitchen – Tsoydesign Artilleriet Kitchen – Tsoydesign Artilleriet Kitchen – Tsoydesign

fanns däremot inte när jag var i Göteborg förra gången, och jag är så glad att jag hann kika in! Så otroligt fint och inspirerande!

Artilleriet Studio – Tsoydesign Artilleriet Studio – Tsoydesign Artilleriet Studio – Tsoydesign Artilleriet Studio – Tsoydesign Artilleriet Studio – Tsoydesign Artilleriet Studio – Tsoydesign Artilleriet Studio – Tsoydesign Artilleriet Studio – Tsoydesign Artilleriet Studio – Tsoydesign Artilleriet Studio – Tsoydesign Artilleriet Studio – Tsoydesign Artilleriet Studio – Tsoydesign

Sedan hamnade jag på för mig nya också, och åt en otroligt god vegetarisk lunch tillsammans med – vi lyxade till och med till det med lite vin. kom förbi och sa hej med man och hund, så kul!

Vallgatan 12 – TsoydesignJag hann inte utforska butiken tyvärr, så det får bli nästa gång. Efter ett kort stopp på Gulleds fest hoppade jag på tåget hem igen. Lyxig torsdag!

Translation: I went to Gothenburg last Thursday for meetings, inspiration and shopping.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


детское нарядное платье харьков

продам отруби

соя цена